RRS HA Eyes®

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Gesloten
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?
Behandeling tegen wallen en donkere kringen

RRS HA Eyes®  is een skinbooster voor rondom de ogen die vochtwallen (puffy eyes),vermoeide blik, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen vermindert en de oogcontouren verbetert.

De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen af te voeren (zowel via het lymfedrainage- als het diuretisch systeem), antioxidanten, vitaminen en mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening effect’ hebben door pigmentvorming te onderdrukken waardoor de huid onder de ogen lichter wordt.  De behandeling kan goed gecombineerd worden een andere skinbooster voor het gehele gelaat of met een botulinetoxine behandeling. Bij de laatste behandeling zal er eventueel iets meer hyaluronzuur worden toegevoegd voor het meest optimale resultaat

Wat kan je verwachten van RRS HA EYES?

Door behandeling met RRS HA Eyes worden uw vochtwallen en donkere kringen minder. Afhankelijk per persoon zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig waarna u zult u zien dat u een frissere uitstraling heeft en er minder vermoeid uitziet. Het is belangrijk de hele kuur af te maken voor een zichtbaar resultaat.

‍‍De behandeling

Een behandeling duurt ongeveer 20 min. Na de behandeling zult u lichte zwelling ervaren rondom de ogen. Dit verdwijnt meestal binnen korte tijd. Indien u last heeft van vochtwallen kan dit na de behandeling tijdelijk verergerd zijn ( er wordt immers ook weer vocht geïnjecteerd). Dit is de volgende dag over het algemeen afgevoerd. Vanaf de 2de dag na de behandeling is het effect van lymfedrainage vaak al zichtbaar. Er bestaat een risico op een blauw plekje. Afhankelijk van de gekozen methode van aanbrengen is dit niet altijd vermijdbaar omdat er veel kleine bloedvaatjes rondom de ogen lopen. Over het algemeen zijn blauwe plekjes rondom de ogen snel afgevoerd en zijn niet langer dan 2-3 dagen zichtbaar.  

Wat kan je zelf doen voor een optimaal resultaat?

Het resultaat wordt versterkt door het dagelijks thuisgebruik van Daily Care Eyes, een serum dat u 2 maal daags aanbrengt rond ogen. U gaat zien dat het volume in uw huid verbetert, de huid steviger wordt en de teint egaler, kortom een frisse, stralende huid.

Behandelprotocol
  • 1 sessie per 10-14 dagen
  • Gemiddeld 4-6 sessies
  • Onderhoud: herhaal behandeling na 6-8 maanden of na de 6 -8 weken losse behandeling

Na de behandeling
  1. De behandelde huid mag de eerste 2 uur niet gereinigd worden. Wanneer er door microneedling bloedinkjes zijn ontstaan kan dit met schone handen met water worden schoongemaakt. Na 4 uur mag er make-up worden gebruikt.
  2. Op de dag van de behandeling en de dag erna kan er juist meer vocht onder de ogen waarneembaar zijn door de injecties. Dit overtollige vocht verdwijnt doorgaans binnen 12 uur.
  3. Blootstelling aan hoge temperaturen (sauna, hamam) wordt afgeraden tot een 3 dagen na een behandelsessie.
  4. Gebruik het AD Eyes oogserum 2 maal daags

AD Daily Care Eyes

Uitstekende verzorging voor de huid rondom de ogen, actief serum voor de verzorging van de oogleden, aan te bevelen in combinatie met RRS® HA Eyes.

AD Daily Care Eyes is een actief serum voor de oogleden dat de zichtbare tekenen van huidveroudering rond de ogen vermindert. Het verzacht en verfraait het aangezicht van de oogcontouren en bevordert de elasticiteit van de huid.

AD Daily Care Eyes vermindert de tekenen van de donkere en/of gezwollen wallen onder de ogen, wordt snel opgenomen, heeft een aangename geur en is niet plakkering.

Door 2 maal daags het AD Eyes oogserum te gebruiken wordt het resultaat en duurzaamheid van de RRS HA Eyes behandeling ondersteunt.

Wat is de actieve werking van Daily Care Eyes oogserum?

  • Een sterke antioxidant bescherming door hoge concentraties van o.a. Vit. C, Resveratrol en Vitis Vinifera
  • “Whitening effect’ door melanineremmers, tyrosinaseremmers en ontstekingsremmende ingrediënten zoals Vit. C, citrus, peptides, aesculus en melilot.

Prijs : € 70,00

Prijzen

Losse behandeling € 110,00

RRS HA Eyes pakket 4 behandelingen .....€ 400,00

Boek online

Direct een afspraak maken?
Bel naar
06-31276646
Wilt u meer informatie? mail naar
info@drbodycontour.nl

boek online