IPL Pigmentafwijkingen

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?

IPL SHR HighEnergy

De nieuw ontwikkelde MedCos IPL SHR HighEnergy New is een zeer krachtig lichttherapie systeem met zowel een IPL als SHR toepassingsmogelijkheid. Hierdoor is dit systeem uitermate geschikt voor de behandeling van nagenoeg elke huidskleur.

Waarom de IPL SHR HighEnergy?

Met een werkelijke en gecontroleerde energie-output tot 300 Joules per flits (tot 50 Joules per cm2) boekt u zeer overtuigende resultaten op het gebied van definitief ontharen, huidverjonging, acne, couperose, spider naevi en pigmentatie.


De diverse behandelmogelijkheden zijn gemakkelijk in te stellen met 6 snel en eenvoudig verwisselbare diafragma’s. Door de diverse formaten van de diafragma’s, definitief ontharen tot 12cm2, is een zeer korte behandeltijd gewaarborgd. Ook zijn de diafragma’s gekoeld middels peltier koeling waardoor de behandeling zeer comfortabel aanvoelt.

Eigenschappen

Snel, veilig en uiterst efficiënt
Internationaal bewezen kwaliteit
Zeer hoge energie output: tot 300 joules per flits
Behandelindicaties: definitief ontharen, huidverjonging, acne, couperose, spider naevi en pigmentatie

IPL Pigmentafwijkingen

De IPL-techniek maakt gebruik van een flitslamp die een krachtig flitslicht geeft. Bij de behandeling van pigmentvlekken met IPL penetreert de lichtbundel de huid en wordt door het pigment in de vlek opgenomen. Door deze opname wordt de cel kapot gemaakt en het pigment verpulverd. Het lichaam ruimt dit vervolgens zelf op. IPL kan alleen pigmenten in de opperhuid verwijderen.

Voor de behandeling


Het huidgebied dat behandeld zal worden, mag niet gebruind zijn door de zon, zonnebank of zelfbruiner. Het licht mag namelijk niet door het pigment in de opperhuid geabsorbeerd worden. Vermijd ten minste 4 weken van tevoren UV-straling en smeer consequent in met zonnebrandcrème met factor 30 of hoger.

De behandeling

Tijdens de behandeling dragen u en de spesialist een bril om de ogen te beschermen. Op de te behandelen huid wordt een koude gel aangebracht. Het IPL-apparaat wordt op de huid gezet. De lichtflitsen voelen als een elastiekje dat tegen de huid tikt. Uw huid kan een beetje branderig aanvoelen

Na de behandeling

Meestal is de huid na de behandeling wat rood en gevoelig, vergelijkbaar met het gevoel van een door de zon verbrande huid. Er kan ook een lichte zwelling ontstaan. Dit verdwijnt na enkele uren tot een dag. U kunt eventueel koude kompressen op de behandelde plek leggen.
Het pigment kleurt donker en voelt korrelig aan na de behandeling. Dit verdwijnt binnen enkele dagen tot 2 week. In zeldzame gevallen kan er plaatselijk een korstje ontstaan. Krab niet aan de korstjes maar laat deze rustig genezen.

De eerste dagen na de behandeling moet u de huid voorzichtig verzorgen: droogdeppen, niet scrubben, geen geparfumeerde of anti-acne-crèmes gebruiken. Het behandelde gebied consequent insmeert met zonnebrandcrème van factor 30 of hoger.

Aantal behandelingen


Over het algemeen zijn twee tot drie behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Soms zijn één of twee behandelingen al voldoende. Tussen de behandelingen zit steeds twee of vier weken.

Behandelbare pigmentvlekken met IPL zijn: Ouderdoms-of pigmentvlekken van bijvoorbeeld gezicht, decolleté , handen en armen.

U komt niet voor deze behandeling in aanmerking als u:
zwanger bent;
borstvoeding geeft;
het medicijn isotretinoine gebruikt (bij acne en rosacea);
tetracyclines (bepaalde antibiotica) gebruikt. U kunt dan overgevoelig zijn voor licht.

Resultaat van de behandeling
Niet al het pigment is totaal te verwijderen. Het pigment zal echter wel lichter van kleur en minder zichtbaar worden.

Prijzen

Hele gezicht ......€ 100,00
Wangen.................€ 50,00
Hals...........................€ 50,00

Decolleté...............€ 60,00
Handen..................€ 50,00
Boven lip...............€ 30,00

Heb je andere delen van het lichaam of gelaat die je wilt laten behandelen, maar staan deze voorbeelden er niet bij? Neem dan contact op met ons, zodat we je hierover kunnen adviseren.

Direct een afspraak maken?
Bel naar
06-31276646
Wilt u meer informatie? mail naar
info@drbodycontour.nl

boek online