Cryolipolyse

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Gesloten
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?

Wat is dat Cryolipolyse?

Cryolipolyse is de meest effectieve pijnloze behandeling om plaatselijk vet te verwijderen! Zonder het risico en de hersteltijd van een chirurgische ingreep. Deze geavanceerde techniek is ontwikkeld doordermatologen van de Massachusetts General Hospital in Boston (VS), dat verbonden is aan Harvard Medical School. Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toont aan dat Cryolipolyse effectief is bij vetreductie.

Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd. De vetcellen worden na de behandeling afgebroken en binnen een aantal weken verlaten ze het lichaam op een natuurlijke manier het lichaam, dat wil zeggen via urine en ontlasting.

Cryolipolyse ‘het bevriezen van vetcellen’ is een zeer effectieve, figuur corrigerende behandeling die zeer geschikt is om de moeilijke vetrolletjes kwijt te raken. Al na één behandeling kun je tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd.

Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen zijn 3 behandelingen nodig om het meest optimale resultaat te bereiken. Tussen de behandelingen van eenzelfde plaatsing/zone dient een periode te zitten van 8-12 weken.

De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan door een aanpassing in levensstijl zoals te veel eten.
Met name het vergroten/opblazen van vetcellen en het splitsen wordt veroorzaakt door de levensstijl. Men kan er dan voor kiezen om 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Tijdens de (gratis) intake afspraak bepalen wij samen het te behandelen gebied, je probleemzone(s). Onze Cryo-specialist kijkt of de behandeling realiseerbaar is en zal de contra-indicaties en het toestemmingsformulieren met je doorspreken. Indien mogelijk zal gelijk de eerste behandeling plaatsvinden en anders wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Cryolipolyse behandelt de vetcellen die tussen de opperhuid en spieren liggen. Cryolipolyse is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit is alleen te verminderen door veel lichaamsbeweging en een gezonde voeding. Samen met onze specialist stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op je lichaam behandeld kunnen worden met het vetbevriezingsprogramma en wat de kosten hiervan zullen zijn.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling maakt de specialist foto’s van de te behandelen zone(s). Deze foto’s zijn om de voortgang gericht te kunnen monitoren en worden uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld. De specialist zal de zone(s) op de huid aftekenen waarna men op de behandelstoel plaats kan nemen. Om de huid te beschermen tegen de gedoseerde kou wordt een koel gel membraan aangebracht. De behandelkop wordt op de huid aangebracht en de sterke vacuüm zuigt de huid en vetcellen in de behandelkop. Hierdoor kunnen de vetcellen optimaal gekoeld en gekristalliseerd (bevroren) worden. Een natuurlijke ontsteking en verwijderingsproces treedt in gang (Apoptose), waardoor het lichaam de gekristalliseerde vetcellen zal verwijderen.

Tijdens de behandeling

Aan het begin van de behandeling wordt de huid en vetcellen middels een krachtige vacuüm in de behandelkop gezogen tussen twee koelplaten, die zich in de behandelkop bevinden. Deze vacuüm kan een trekkend en knijpend gevoel geven. Het weefsel wordt eerst enkele minuten gecontroleerd verwarmd en daarna sterk gekoeld. De eerste paar minuten kun je tintelingen voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Deze sensatie verdwijnt binnen een aantal minuten zodra de zone gevoelloos wordt door de kou.

Tijdens de behandeling kun je gewoon van je telefoon gebruik maken, muziek luisteren een boek lezen of gewoon ontspannen liggen. De behandeling van een zone duurt 1 uur. Hierna wordt de behandelkop van de huid verwijderd en wordt de plek intensief gemasseerd.

Na de behandeling

Aangezien het geen chirurgische ingreep is, is er geen hersteltijd. Na de behandeling kun je gewoon jouw dagelijkse activiteiten verder oppakken. De specialist zal je wel nog enkele aandachtspunten meegeven waar je op dient te letten.

Vet bevriezen gaat in zones en plaatsingen (behandelkoppen). Iedere zone is 2 normale of 1 grote plaatsing (bijvoorbeeld buik, een 3de plaatsing is op deze locatie optioneel).

Enkele voorbeelden;

  • Armen, hierbij zijn 2 plaatsingen op 1 zone in 1 uur mogelijk.
  • Buik, dit is geheel afhankelijk van de locatie en hoeveelheid van het vet. Of er 1 of 2 plaatsingen tegelijk mogelijk zijn wordt bij ons in de praktijk bekeken.
  • Wanneer er 2 zones zijn die niet tegelijk kunnen, maar je wilt ze wel beiden behandeld hebben, kan een zone in het eerste uur behandeld worden en in het tweede uur de andere zone.

Zoals je in bovenstaande voorbeelden kunt zien zijn het aantal plaatsingen/behandelkoppen in een uur afhankelijk van de lichaamslocatie, een eventuele combinatie behandeling en de hoeveelheid aanwezig vet. Dit zullen wij dan ook altijd in onze praktijk moeten bekijken en bespreken tijdens een gratis intake afspraak.

Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen is er een kuur van 3 behandelingen nodig om het meest optimale resultaat te bereiken. Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde zone dient een periode te zitten van 8-12 weken.

Een nieuwe behandeling; de Cryolipolyse Dubbel Kin Behandeling!

Met nieuwste Kin Applicator is het mogelijk om de vetcellen van de onderkin veilig, snel en definitief te bevriezen door middel van de allernieuwste 360◦ technologie.

Per dubbelkin behandeling 2 plaatsingen (of kleine zones) .............€ 175,00

----------------------------------- 1 plaatsing dubbel kin ..................................€ 100,00

Dubbel kin met Limon Bottle ................................................................................. € 125,00

Belangrijk

Wij raden u ten zeerste aan na Cryolipolyse, deze behandeling aan te vullen met Endermologie of Body Contour behandeling, de zogenaamde spierstimulatie. Endermolift behandeling is voor dubbel kin.

Waarom? Na de verwijdering van vetcellen door Cryolipolyse, wordt vet afgevoerd en kan de huid minder stevig worden op die behandellocaties, waar het vet verdwenen is. Om de huid weer strak en mooi te maken raden wij daarom aan om behandelingen  Endermologie of Body Contour behandeling te nemen. Voor een optimaal eindresultaat, een slanker figuur met een stevige egale huid!

Prijzen

Bij vet bevriezen gaat het om de resultaten. Daarom behandelen wij enkel in kuur verband. Een kuur bestaat minimaal uit 3 behandelingen van 60 minuten. Op basis van deze manier van werken krijg je een resultaat tot 40% vet vermindering op een specifieke plek.


1 keer Cryolipolyse (2 plaatsingen) + ACTIE 2 LPG behandelingen GRATIS ..........................€ 300,00

Kuur van 3 behandelingen .............. €750,00

Pakket 1:  
1 keer Cryolipolyse + 8 keer Endermologie
( lokaal zone 20 min)........................................................€ 530,00

Pakket 2:
3 keer Cryolipolyse + 24 keer Endermologie
( lokaal zone 20 min)......................................................€ 1590,00Direct een afspraak maken?
Bel naar
06-31276646
Wilt u meer informatie? mail naar
info@drbodycontour.nl

boek online