Over ons

Welkom!

Over ons

DR Body Contour & Face is een professionele praktijk, dat is gespecialiseerd in lichaams- en gezichtsbehandeling op cosmetisch gebied. De praktijk biedt een pakket van diverse diensten. Onze aandachtige medewerkers bieden professioneel inzicht, rust en comfort. Met geavanceerde apparatuur en en hoogwaardige producten bieden wij u het beste resultaat!

De moderne praktijk is centraal gelegen in Nieuwegein-Zuid binneneen gezondheidscentrum . Deze heeft een goede bereikbaarheid en ruime vrije parkeergelegenheid (bij een aangrenzend winkelcentrum).
 Bent u benieuwd wat DR Body Contour & Face voor u kunt betekenen? Boek nu een afspraak en ervaar onze fijne behandelingen met optimaal resultaat!

Onze behandelingen

Alle behandelingen

Al onze behandelingen

>
Endermologie
>
Mesotherapie haaruitval
>
HydraFacial
>
Endermolift
>
Cryolipolyse
>
Chemische peeling
>
skinbooster
>
RF Therapie
>
wallen / donkere kringen
>
Bekijk alle behandelingen
>
Radiofrequentie
>
Spierstimulatie
Contactgegevens

Neem contact op met ons

Behandelingen gaan volgens afspraak. Om kosten te vermijden wordt u verzocht om verhinderingen minstens 24 uur van tevoren telefonisch door te geven.Als u belt buiten of tijdens de openingstijden dan kan het voorkomen dat de telefoon niet direct beantwoord wordt. Spreekt u de voicemail in, dan wordt u uiteraard z.s.m. teruggebeld. Gratis parkeren in het nabijgelegen winkelcentrum is mogelijk. Het navigeeradres is Hoog Zandveld 20.

Telefoon

06-31276646

Maak een afspraak