Peel2Glow

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Gesloten
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?
Snel een stralende huid?

Thuisbehandeling voor het exfoliëren, voeden en laten stralen van de huid.

 • Een vloeibare exfoliant die dode huidcellen verwijdert en de huid doorlaatbaar maakt
 • Een krachtig, voedend serum dat diep in de huid dringt en haar laat stralen
 • Geschikt voor elke huid en elke leeftijd

Wil je heel snel een stralende huid?

Uniek in Nederland: Peel2Glow, een vloeibare exfoliant en een snelwerkende glowbooster, samen in een interactieve tweestappencombinatie. Makkelijk zelf thuis aan te brengen en instant resultaat: een stralende huid!

Wat kan Peel2Glow voor mij doen?

Met de krachtige exfoliant in Peel2Glow verwijder je eerst de dode huidcellen van je gezicht en maak je je huid beter doorlaatbaar. In de volgende stap breng je de glowbooster aan, een sterk geconcentreerd serum dat diep de huid indringt. Je zou Peel2Glow kunnen vergelijken met een behandeling die het midden houdt tussen een skinbooster en een hoogwaardige crème, maar dan voor thuisgebruik. Deze power behandeling heeft een onmiddellijk zichtbaar resultaat: een stralende huid met een sprankelende teint!

Wat is Peel2Glow?

Peel2Glow is een duoproduct voor thuisgebruik waarmee je je huid kunt exfoliëren, voeden en laten stralen. Het bestaat uit twee ampullen met serums: een ‘peel’ en een ‘glow’. Peel2Glow is makkelijk aan te brengen. De ampullen bevatten een hoger geconcentreerde en sterkere samenstelling vloeistof dan andere verkrijgbare serums en zijn geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden.

Gebruik Peel2Glow iedere 2-3 weken om je stralende huid te behouden of combineer het met Skinbooster behandelingen.

PEEL

Een exfoliatievloeistof, gebaseerd op zuren, die dode huidcellen verwijdert en de huid als het ware ‘opent’, waardoor de actieve ingrediënten uit de andere ampul dieper kunnen doordringen in de huid.

Purifyer Peel bevat o.a. glycolzuur en amandelzuur.

 • Glycolzuur is een alfahydroxyzuur (AHA), verkregen uit suikerriet. Door de kleine molecuulgrootte kan glycolzuur makkelijk de huid penetreren. Het verbreekt de celverbindingen van het stratum corneum, wat resulteert in loslating.
 • Amandelzuur is een aromatisch alfahydroxyzuur (AHA) verkregen uit amandelen. Het grotere molecuul gaat langzamer en voorzichtiger door de huid waardoor het geschikt is voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid. Amandelzuur versnelt het biologisch proces van vervelling en is bijzonder geschikt voor acnegevoelige huid.
GLOW

Dit serum bevat een hoge concentratie van een groot aantal actieve ingrediënten, speciaal ontwikkeld voor het aanpakken van specifieke huidissues. Glow herstelt de natuurlijke glans van de huid en verzacht ongewenste fijne lijntjes en rimpeltjes, waardoor de huid weer een gezonde, heldere en stralende teint krijgt.

Skin Bloom Glow verbetert de huid en houdt haar in goede conditie.

 • Propylene glycol is vochtinbrengend en verhoogt de elasticiteit van de huid. Hier ontstaat een minder droge en meer soepele huid, wat vooral prettig is voor de ouder wordende huid.
 • Glycerine herstelt de vochtbalans en houdt het vocht in de huid vast, waarmee het de strijd met droogheid van de huid aangaat. Glycerine verbetert ook de huidelasticiteit.
 • Vitamine C heeft hoge antioxidante eigenschappen en een whitening effect door het deoxideren van geoxideerd melanine, het afremmen van het tyrosinase-effect en daarmee het voorkomen van melaninesynthese en het afzwakken van de tyrosinase-activiteit (door samenwerking met co-enzym Cu2+). Vitamine C heeft ook een hoge effectiviteit in lipofiele en hydrofiele antioxidanten en kan het ontstaan van oxidatie verminderen door eliminatie van vrije radicalen en het afremmen van cosmetische achteruitgang.
 • Vitamine A werkt als een antioxidant om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en de daaruit voortvloeiende tekenen van huidveroudering.
 • Vitamine E is een in vet oplosbare vitamine met krachtige antioxidanteigenschappen waarvan wordt aangenomen dat het een belangrijke bijdrage levert aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Het antioxidante vermogen van vitamine E is bovendien belangrijk om de huid te beschermen tegen de gevolgen van blootstelling aan de zon.
 • Tocopheryl acetate is een belangrijke in vet oplosbare antioxidant. Het remt de productie van prostaglandines af.

INHOUD VERPAKKING

Peel2Glow is verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 5 of 10 behandelingen.

Een behandeling bestaat uit 2 ampullen (1x Peel + 1x Glow).

Prijzen:

1  behandeling …..…€ 10,00

5 behandelingen…..€ 45,00

10 behandelingen ..€ 75,00

NEOSOLEX

Makkelijke zonbescherming na Peel2Glow.

Na het exfoliëren is je huid extra gevoelig voor uv-straling. Bescherm daarom je met Peel2Glow behandelde huid met een lichte, vloeibare zonnebrandcrème in sprayvorm. Makkelijk aan te brengen, geen plakkerige handen. Neosolex biedt uva-/uvbbescherming met SPF 50+. Deze transparante spray heeft een lichte textuur, geeft een matte finish en is ook geschikt voor de gevoelige huid.

Interesse in een  PEEL2GLOW?

Direct een afspraak maken?
Bel naar
06-31276646
Wilt u meer informatie? mail naar
info@drbodycontour.nl