Endermolift

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Gesloten
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?

De enige techniek die op een natuurlijke wijze de fibroblast stimuleert om de productie van EIGEN collageen, elastin en hyaluronzuur aan te maken. Het verbetert de huidstructuur in de diepte en is geschikt zowel mannen als vrouwen.

De nieuwe gemotoriseerde behandelkop zorgt voor weefsel stimulatie, lift, afslanken, verbeteren van contouren en een anti-age resultaat.

Een techniek met respect voor de ecologie van de huid. Direct resultaat. De behandeling past bij een stralende lifestyle, hele jaar door. Ervaar een zintuigelijke ervaring 30 min pure relaxatie.

  • + 80%hyaluronzuur*
  • 70%Verstevigde huid*
  • 87%Gladgestreken rimpels*
  • x 2 Stralende teint*

Ondanks een perfecte levensstijl, vertraagt de activiteit van de cellen rond het 25e levensjaar en verschijnen de eerste tekenen van veroudering. Als een echte huidarchitect creëert de fibroblast de fundamentele substanties van de huid, waarbij densiteit, zachtheid en glans worden verzekerd: collageen voor het behoud en de stevigheid, elastine voor de soepelheid, hyaluronzuur voor volume en hydratatie.

Endermologie®, de 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de huid en helpt cellen opnieuw te activeren.

Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie

+
DE TEINT VERHELDEREN


DE TEINT VERHELDEREN

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

U vindt dat u er vermoeid uitziet en uw huid minder stralend is? In slechts 15 minuten zorgt Endermolift ervoor dat uw tint opheldert en er stralend uitziet.

Werkingsprincipe: : De mechanische stimulatie activeert de vascularisatie en draineert toxen.

Resultaat:  In een sessie wordt de microcirculatie in uw aangezicht geactiveerd, uw huid wordt voorzien van zuurstof, uw huid herwint frisheid en ziet er stralend uit. Ideaal voor een avondje uit!

+
DE RIMPELS VULLEN

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

Uw wenst uw rimpels, maar niet uw gelaatsuitdrukkingen, te vervagen? De gepatenteerde en niet invasieve Endermolift techniek zal uw rimpels vanuit de binnenkant weer opvullen, op een natuurlijke manier.

Met de tijd neemt de productie van elastine en collageen af. Langzaamaan wordt de huid dunner, verliest aan dichtheid en rimpels komen tevoorschijn.

Werkingsprincipe: De mechanische stimuli ondersteunt het celmetabolisme: de fibroblasten produceren weer meer elastine en collageen; de twee stoffen die verantwoordelijk zijn voor een strakke en soepele huid. Door de reorganisatie van de collageenvezels krijgt de huid een betere structuur.

Resultaat: rimpels worden opgevuld, de huid wordt strak maar uw gelaatsuitdrukkingen worden behouden.

  • De productie van een nieuw collageen van hoge kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+80%*) maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem te “verhogen”.
  • De synthese van elastine (+46%*) maakt de huid veel soepeler en meer bestand tegen verschillende microspiercontracties, die vaak verantwoordelijk zijn voor de “expressierimpels”.


+
DE HUID VERSTEVIGEN

DE HUID VERSTEVIGEN

De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

Werkingsprincipe: De natuurlijke stimulatie via de Endermolift behandelkoppen stimuleert op een natuurlijke manier de aanmaak van elastine en collageen. Zodoende wordt de onderhuidse steunstructuur verbeterd.

Resultaat: De densiteit en dichtheid van de huid verbeterd in de diepte. Uw gelaatsovaal wordt gelift, hertekend en u krijgt heldere, afgelijnde contouren.  

Deze werkelijke huidfitness reactiveert diep en op een natuurlijke manier de productie vezels die onmisbaar zijn voor ondersteuning – collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) –  voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.

+
DE DUBBELE KIN VERKLEINEN

DE DUBBELE KIN VERKLEINEN

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG®-behandelingskop, stimuleert de endermologie®-techniek de adipocyten (vetcellen) om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren. Endermologie®, de enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

Werkingsprincipe: Techniek de adipocyten (vetcellen) om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren. De behandelingskop maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te hertekenen dankzij de verstevigende werking.

Resultaat: De stimulatie van de adipocyten (vetcellen) maakt het mogelijk om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren, om terug harmonieuze volumes te krijgen. Het gezicht wordt zichtbaar verfijnd.

Prijzen

Endermolift kit voor de behandeling............€ 35,00

Ontgifting- detox - 20 min -………....….........................................….€ 40,00
GLOW( toevoer van zuurstof)......…...............................................€ 40,00
Subline ogen en lippen ( anti-aging , rimpel opvullen ) - 40 min - .....€ 80,00
Decolleté en Hals ( verstevigen en liften )  ………..............................€ 60,00

Anti-Aging opvullen ( rimpels opvullen ) .....................…….….............€ 60,00
Anti-Aging stevigheid (huidverstevigen) ....................……...............…€ 60,00
Anti-Aging sculpting (contouren verfijnen) .......................................€ 60,00  

Anti- Aging behandeling - 40 min - ................................................ € 80,00

Celregeneratie behandeling - 75 min - …....................................€150,00

Express programma per zone - Voorhoofd/- Ovale/ - Mond zone/
- Donkere kringen en wallen/
- Dubbel kin/ - Handen………...........................................................€ 40,00


VIP behandeling Endermologie en Endermolift.......................…€120,00


Boek online

Direct een afspraak maken?
Bel naar
06-31276646
Wilt u meer informatie? mail naar
info@drbodycontour.nl

boek online