CIRCADIA

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?

Dr. Peter T. Pugliese

Circadia werd opgericht door de gerenommeerde en wereldwijd erkende Dr. Peter T. Pugliese. Hij was de eerste arts van zijn kaliber om tientallen jaren van onderzoek te wijden aan het begrijpen van de huid. Ondertussen is de familie al drie generaties lang toegewijd om huidverzorgingsproducten naar een hoger niveau te tillen.

Circadia by Dr Pugliese heeft een rijke geschiedenis en een rooskleurige toekomst. Dr. Pugliese, de oprichter van Circadia, blijft een sterke invloedrijke stem binnen het wetenschappelijke veld van huidveroudering. Michael Pugliese, Circadia’s huidige CEO, heeft een gerenommeerde reputatie als spreker op het gebied van huidwetenschap en als innovator in productontwikkeling.


De Wetenschap van Circadiaanritmes

De term Circadiaanritme zegt je misschien niks, maar van je biologische klok heb je vast wel al
gehoord. Dit genetisch bepaalde en dus aangeboren mechanisme regelt allerlei lichamelijke functies met een bepaalde periodiciteit. Niet alleen bij mensen, maar ook bij planten en dieren. Zo heb je bijvoorbeeld jaarlijkse ritmes (vogeltrek of voortplantingsgedrag van veel dieren) maandelijkse ritmes (menstruatiecyclus) en ook de dagelijkse ritmes of circadiaanritmes (‘circadies’ betekent ‘de hele dag rond’ in het Latijn).

Circadiaanritme en de Huid

Onze huid wordt gestuurd door zo’n circadiaanritme. Om het eenvoudig te houden: overdag moet je huid beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ’s nachts gaat ze in herstelmodus. Het is dus belangrijk om jouw huidverzorging hierop aan te passen. De producten van Circadia zijn speciaal ontwikkeld om je huid optimaal te verzorgen volgens de circadiaanritmes.

Het woord ‘circadiaan’ betekent ‘de hele dag rond’ en verwijst naar een 24 uurscyclus van ritmische veranderingen in onze fysiologie en in ons gedrag. Wanneer deze ritmes onderbroken of verward worden, kan dat negatieve gevolgen hebben voor onze gezondheid, ons uiterlijk en ons welbevinden.

Deze filosofie maakt van Circadia een unieke huidverzorgingslijn, omwille van de:

- Moderne ingrediëntsamenstellingen

- Unieke behandelprogramma’s

- Combinatiemogelijkheden

- Chronobiologie in huidverzorging


INGREDIËNTEN

We engageren ons ertoe om resultaatgedreven producten te ontwikkelen.
Tijdens het productieproces gaan natuur en wetenschap hand in hand.

De producten van Circadia maken gebruik van parabeen vrije conserveermiddelen, een veelvoud aan geavanceerde technologieën en gespecialiseerde producten.

Dankzij de combinatie van pure plantenextracten, stamcellen, tweede generatie vitaminen en innovatieve peptidentechnologie slagen we erin een optimale huidgezondheid en schoonheid te bereiken.


Botanical

Botanicals zijn plantenextracten onttrokken uit bloemen, kruiden, noten en bessen. Deze natuurlijke bronnen van rijkdom worden gebruikt voor hun antioxidanten en ontstekingsremmende voordelen. Circadia zoekt haar botanicals in alle uithoeken van de hele wereld en engageert zich om enkel gebruik te maken van ECO-CERT Organic Botanicals die globaal erkend worden omwille van hun zuiverheid.


Stamcellen

Wanneer we een kijkje nemen achter de schermen van productformulering zien we dat een labo plantaardige stamcellen kan creëren door de plant te ‘verwonden’. Zo ontstaan er totipotente stamcellen. Wanneer die stamcellen worden overgezet naar een cultuur beginnen ze secundaire metabolieten aan te maken om zichzelf te beschermen tijdens de snelle celdeling. Het zijn deze secundaire metabolieten die de antioxidante werking boosten, net als de immuniteit, ontgifting en fibroblast stimulatie

Peptides

Alles bestaat uit elektronen en protonen, de bouwstenen van de elementen. Proteïnen worden opgebouwd uit aminozuren. Er bestaan 20 essentiële aminozuren waaruit alle natuurlijke proteïnen zijn opgebouwd. Wanneer twee aminozuren worden gecombineerd, ontstaat er een nieuw chemisch element dat men een peptide noemt. Circadia maakt gebruik van vier verschillende peptidefamilies om de gezondheid van de huid te verbeteren.


Onze gespecialiseerde behandelingsproducten gebruiken innovatieve ingrediënten en technologieën om een grote hoeveelheid huidaandoeningen aan te pakken, waaronder veroudering, acne, dehydratie, pigmentatie en rosacea.

Door regelmatige professionele behandelingen aan te vullen met een aangepaste thuisverzorging die consequent wordt aangebracht, worden beiden door elkaar versterkt en krijg je een sneller én beter resultaat.

Wil je weten wat het uitgebreide gamma van Circadia kan betekenen voor de biologische klok van jouw huid?

Maak dan snel een afspraak.

Direct een afspraak maken?
Bel naar
06-31276646
Wilt u meer informatie? mail naar
info@drbodycontour.nl