RF Therapie

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Gesloten
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?
Radiofrequentie – RF Therapie

Capacitieve Radiofrequentie maakt gebruik van de voordelen en eigenschappen van electromagnetische energie, die wordt gegenereerd door middel van ocillocerende electrische velden in een capacitief medium. Capacitieve Radiofrequentie is extreem veilig en een selectieve methode om de onderhuidse temperatuur en de temperatuur van het vetweefsel te verhogen. Door de toepassing van wisselende electrische velden op de huid gaan de watermoleculen in de huid bewegen. De beweging van deze moleculen en de wrijving die hierdoor ontstaat levert (onderhuidse) warmte op. De eigenschap van Capacitieve Radiofrequentie is dat de opwekking van warmte niet oppervlakkig is, maar dieper in de huid en tevens gelijkmatig in het behandelde gebied.

Zodra het weefsel in het behandelde gebied een temperatuur van 44o tot 45o C. bereikt komen de ‘Heat Shock Proteanen’ in de huid vrij, welke door de fibroblasten worden gevormd. De moleculen van de ‘Heat Shock Proteanen’ beschermen de structuur van andere proteanen zoals collageen en herstellen het collageen dat door veroudering is beschadigd. Deze herstel mechanismes activeren de synthese van collageen en elastine in de fibroblasten, hetgeen een aanzienlijk verjongend effect op de huid geeft.

RFmiddenstuk

Het verschil tussen Capacitieve en Resistieve Radiofrequentie (RF)

Bij de meeste apparatuur in de markt wordt er gebruik gemaakt van Resistieve RF. Hierbij maken de electrodes van de behandelkop rechtstreeks contact met de huid. Het resultaat van de behandeling is dan dus afhankelijk van de weerstand die de huid geeft, en dat is bij iedereen verschillend. Daarnaast wordt er warmte gecreëerd aan het huidoppervlak en dat is juist wat we niet willen. Het weefsel onder de huid moet worden opgewarmd.

SORISA maakt gebruik van Capacitieve RF, waarbij er een isolatielaagje over de kop van de elektrodes zit en de electrodes dus geen contact met de huid maken. Bij Capacitieve RF wordt het weefsel onder het huidoppervlak opgewarmd door een electrisch veld. Hierdoor is de behandeling prettiger voor uw clant, maar daarnaast is de behandeling ook effectiever en constanter van resultaat. Doordat de isolatielaag op de elektrodes gemaakt is van zeer slijtvast keramisch materiaal bent u ervan verzekerd dat u altijd hetzelfde resultaat blijft houden.

Hoe werkt de RF-behandeling?

Tijdens deze behandeling zal er olie aangebracht worden om het gebied te behandelen. In de olie zitten werkstoffen die voor een betere werking zorgen. Vervolgens wordt de kop op de huid geprojecteerd en dringen de golven de huid binnen. Deze golven zorgen voor een aangename warme gevoel op de behandelde plek. Het is mogelijk dat na de behandeling een lichte roodheid en warm gevoel op de huid waarneembaar zijn. Deze verschijnselen verdwijnen doorgaans binnen een uur na de behandeling.

Voor wie is de Radiofrequentie bestemd?

Er is geen beperking qua leeftijd of huidtype. Als u de tekenen van veroudering wilt tegengaan en een huid wenst die er gladder, strakker en frisser uitziet en aanvoelt dan is deze behandeling beslist voor u.

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben?

Een typische behandelreeks bestaat uit ongeveer 6 sessies. Elke sessie duurt 30 tot 40 minuten (afhankelijk van de grootte van het te behandelen oppervlak). Om een nog meer uitgesproken en langdurig effect te bewerkstelligen bestaat de mogelijkheid om elke 4 tot 8 weken een onderhoudsbehandeling te doen.

Wanneer mag ik resultaten verwachten?

Bij bijna alle klanten zien wij al na de eerste behandeling resultaat. De gewenste verbetering wordt verkregen na een volledige behandeling reeks, met meetbare resultaten en textuurverbetering van de huid.

Werd de behandeling klinisch getest?

Radiofrequentie-behandelingen werden klinisch getest en hebben reeds bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. Iedereen die behandeld wordt met Radiofrequentie mag een gladdere en strakkere huid verwachten, met resultaten die varierend van persoon tot persoon.

Voor&Na:


Prijzen

Hele gezicht ………………..………...........................€ 100,00
Hele gezicht + hals………….……...................…..€ 170,00
Ogen ………………………………………...........................€ 40,00
Hele gezicht + hals + decolleté ……...……€ 240,00
Decolleté ……………………………..….......................…€ 70,00

Benen ( per zone)………………...............……..….€ 70,00
Buik ( op maat)……………...........................…v.a.€ 70,00
Billen ( per zone)………………................……...…..€ 70,00
Armen ( per zone)……………….....................…….€ 70,00

Boek online

Direct een afspraak maken?
Bel naar
06-31276646
Wilt u meer informatie? mail naar
info@drbodycontour.nl

boek online