IPL SHR duurzaam ontharen

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Gesloten
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?

IPL SHR HighEnergy

De nieuw ontwikkelde MedCos IPL SHR HighEnergy New is een zeer krachtig lichttherapie systeem met zowel een IPL als SHR toepassingsmogelijkheid. Hierdoor is dit systeem uitermate geschikt voor de behandeling van nagenoeg elke huidskleur.

Waarom de IPL SHR HighEnergy?

Met een werkelijke en gecontroleerde energie-output tot 300 Joules per flits (tot 50 Joules per cm2) boekt u zeer overtuigende resultaten op het gebied van definitief ontharen, huidverjonging, acne, couperose, spider naevi en pigmentatie.


De diverse behandelmogelijkheden zijn gemakkelijk in te stellen met 6 snel en eenvoudig verwisselbare diafragma’s. Door de diverse formaten van de diafragma’s, definitief ontharen tot 12cm2, is een zeer korte behandeltijd gewaarborgd. Ook zijn de diafragma’s gekoeld middels peltier koeling waardoor de behandeling zeer comfortabel aanvoelt.

Eigenschappen

Snel, veilig en uiterst efficiënt
Internationaal bewezen kwaliteit
Zeer hoge energie output: tot 300 joules per flits
Behandelindicaties: definitief ontharen, huidverjonging, acne, couperose, spider naevi en pigmentatie

IPL duurzaam ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de  IPL (Intense Pulsed Light) methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

De behandeling

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien.Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

In totaal heeft u tussen 5 en 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

Voordelen

Nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen
Geen ingegroeide haartjes of stoppels
Vrijwel geheel pijnloos
Kwaliteit en optimale veiligheid
Haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen
Sneller dan andere systemen (benen in 20 minuten in plaats van 1,5 uur)

IPL - SHR MEEST GESTELDE VRAGEN

De 10 meest gestelde vragen over definitief ontharen:

+
Hoe werkt de  IPL?

Antwoord: IPL geeft korte flitsen met hoogenergetisch licht af op de huid. Dit licht wordt door het pigment van de haar naar de haarwortel geleid, daar wordt het licht omgezet in warmte waardoor de haarfollikels worden uitgeschakeld, zonder dat de verdere huidstructuur wordt beschadigd.

+
Kan iedereen met de IPL behandeld worden?

Antwoord: Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam en/of gelaat behandeld worden. Het meest ideaal is het als de huid licht van kleur en de haren donker zijn. Grijze en witte haren bevatten te weinig pigment om de lichtflits naar de haarfollikel te begeleiden en kunnen derhalve niet behandeld worden. Mensen met een zeer donker getinte huid kunnen niet behandeld worden, aangezien hier juist teveel pigment in de huid zelf aanwezig is. Bij twijfel, ons intakegesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend wij geven u een eerlijk en juist advies!

+
Hoe lang duurt een behandeling?

Antwoord: Dat is uiteraard afhankelijk van het oppervlak wat behandeld moet worden. Iedere lichtflits behandelt een gebied van 5 centimeter lang en 2 centimeter breed, hierdoor worden vele haarfollikels per flits uitgeschakeld. Beide oksels kunnen bijvoorbeeld in ongeveer 15 minuten behandeld worden.

+
Is de behandeling pijnlijk?

Antwoord: Als de lichtflits de haarfollikel bereikt kan men een prikkelend gevoel ervaren, als een elastiekje tegen de huid. De behandeling is per locatie/gebied meer of minder gevoelig, echter echt pijnlijk wordt de behandeling nooit genoemd.

+
Hoe reageert de huid na de behandeling?

Antwoord: Zelfs bij de meest gevoelige huidtypes is er vrijwel nooit een reactie merkbaar na de behandeling. In sommige gevallen kan de huid nog warm en rood aanvoelen, deze reactie is met een paar uur verdwenen en kan vergeleken worden met een zonnebrand reactie.

+
Hoe weet men of de behandeling geholpen heeft?

Antwoord: De getroffen haartjes zitten los in de haarschacht en blijven daar nog enkele dagen tot weken op hun plek, in eerste instantie is er dus weinig merkbaar. Echter na gemiddeld een week of 2 beginnen de eerste haartjes los te laten en uit te vallen. Men moet dus even geduld hebben na de behandeling!

+
Hoe lang duurt een behandeling?

Antwoord: Dat is uiteraard afhankelijk van het oppervlak wat behandeld moet worden. Iedere lichtflits behandelt een gebied van 5 centimeter lang en 2 centimeter breed, hierdoor worden vele haarfollikels per flits uitgeschakeld. Beide oksels kunnen bijvoorbeeld in ongeveer 15 minuten behandeld worden.

+
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Antwoord: Bij een behandeling worden alleen de haren getroffen en dus uitgeschakeld die in de groeifase zitten. Er zijn drie fasen; groei-, overgangs- en rustfase, zowel in de overgangfase als in de rustfase is de haar niet direct verbonden met de haarfollikel vandaar dat deze haren niet ontvankelijk zijn voor behandeling. Men moet 4 tot 6 weken wachten na een behandeling zodat er weer nieuwe haren in de groeifase zijn beland welke dan wel behandeld kunnen worden. Gemiddeld zijn er zo’n 5 tot 8 behandelingen nodig om alle haren te kunnen verwijderen.

+
Zijn er specifieke dingen die je wel of juist niet mag ten tijde van de behandeling?

Antwoord: Vooraf gaande aan de behandeling is het raadzaam om geen olie of bodylotion te gebruiken op de te behandelen gebieden. Ook na de behandeling is het niet nodig en af te raden om zelf de gebieden in te smeren met bodylotion, crème, olie of deodorant voor de eerste 24 uur. Warme baden, sauna en heet douchen is de eerste 24 uur af te raden, dit om warmte ontwikkeling in de huid te voorkomen. De haren moeten voor de behandeling geschoren zijn en er moet dan een korte stoppel voelbaar/ zichtbaar zijn, meestal bereik je dit door de haren 24 uur van te voren te scheren. Tijdens de gehele kuur mag je de haren gewoon weg blijven halen met een scheermes of ontharingscrème, harsen of epileren is tijdens de gehele kuur niet toegestaan! (dit om het natuurlijke groeiproces van de haar niet te verstoren)

+
Mag ik gebruik maken van de zonnebank/zon tijdens de behandelingskuur?

Antwoord: Wij raden aan om 3 weken voor en 3 weken na de behandeling de behandelde huid niet bloot te stellen aan zonlicht (dus ook geen zonnebank) Het kan voorkomen dat de huid onder invloed van zonlicht op de behandelde gebieden extra pigment aan maakt, welke dan zichtbaar is als een bruine vlekkerige plek. Mocht u toch in de zon willen of gebruik willen maken van de zonnebank dek de te behandelen gebieden dan goed af of smeer deze in met een sunblock.

+
Ben ik na de kuur daadwerkelijk definitief van al mijn haren af?

Antwoord: De haren die tijdens de groeifase geflitst zijn met de Medcos IPL komen niet meer terug, het is echter mogelijk dat de haren in de rustfase gedurende de kuur niet behandeld zijn, deze kunnen nog verschijnen. Wij raden daarom aan om een keer per jaar een herhalingsbehandeling te doen voor het beste resultaat!

Prijzen

IPL Gezicht

Hele gezicht ................................................................€ 100,00
Wangen incl. jukbeenlijn....................................€ 40,00
Bovenlip..........................................................................€ 30,00
Kin.......................................................................................€ 30,00
Oren...................................................................................€ 30,00
Wenkbrauw tussenstuk......................................€ 25,00
Neus..................................................................................€ 25,00
kaaklijn(incl.bakkebaarden).............................€ 40,00

IPL Bovenlichaam

Hele rug..........................................................................€ 150,00
Borst en buik...............................................................€ 150,00
Buik....................................................................................€ 70,00
Borst man......................................................................€ 80,00
Bovenrug........................................................................€ 70,00
Onderrug .......................................................................€ 60,00
Borsten vrouw incl.tepels....................................€ 35,00
Hals.....................................................................................€ 40,00
Oksels................................................................................€ 45,00
Nek......................................................................................€ 40,00

IPL Handen en Armen

Hele armen...................................................................€ 120,00
Bovenarmen................................................................€ 70,00
Onderarmen.................................................................€ 60,00
Handen........................................................................... € 40,00
Vingers..............................................................................€ 30,00

IPL Bikinilijn en Benen

Hele benen....................................................................€ 250,00
Bovenbenen..................................................................€ 170,00
Onderbenen (incl. knie).........................................€ 150,00
Bikinilijn incl. schaamstreek...............................€ 75,00
Bikinilijn............................................................................€ 45,00
Billen..................................................................................€ 100,00
Voeten................................................................................€ 40,00
Navelstreek.....................................................................€ 40,00
Tenen..................................................................................€ 30,00

Voor 8 IPL behandelingen hanteren wij pakketprijzen.
Deze prijzen zijn niet geldig in combinatie met andere acties.

XXL- gebied ontharen :
hele benen
boven benen incl bikinilijn + billen ....................................................................................€ 1800,00

XL - gebied ontharen :
hele rug , boven benen incl bikinilijn
onderbenen incl voeten of tenen , borst en buik ......................................................€ 1000,00

L - gebied ontharen :
hele armen
billen .................................................................................................................€ 640,00

M -gebied ontharen :
bikinilijn incl schaamstreek , buik
bovenrug , onderrug , schouders , bovenarm, onderarm .....................................€ 440,00

S - gebied ontharen :
oksels , hals , nek , handen , bikinilijn , voeten ..............................................................€ 240,00

XS - gebied ontharen :
tepels , vingers , navelstreek , tenen ...................................................................................€ 200,00

Heb je andere delen van het lichaam of gelaat die je wilt laten behandelen, maar staan deze voorbeelden er niet bij? Neem dan contact op met ons, zodat we je hierover kunnen adviseren.

Direct een afspraak maken?
Bel naar
06-31276646
Wilt u meer informatie? mail naar
info@drbodycontour.nl

boek online