LPG Endermologie

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Gesloten
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?

WAT IS ENDERMOLOGIE?

Endermologie is dé beste behandelmethode voor cellulitis! en dé methode ter verbetering van de huidstructuur. Endermologie is een mechanische bindweefselmassage. Met het meest geavanceerde LPG-apparaat Alliance wordt er een intensieve vacuüm-techniek toegepast die de huid aanzuigt en op- en afrolt. Tijdens de behandeling draagt u een speciale lichaamspanty. Die zorgt ervoor dat het apparaat soepel over de huid glijdt en tegelijkertijd een betere grip heeft. De vacuümtechniek verbetert de doorbloeding en lymfecirculatie. Hierdoor ontstaat een versnelde stofwisseling in de cellen. Ook wordt tegelijkertijd de vorming van collageen in de huid gestimuleerd. Voor ieder huidtype of indicatie kan een speciaal programma worden ingesteld. Een stevigere gladdere huid is het resultaat!


Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen).


+
Voor wie is Endermologie bedoeld?

Endermologie is voor iedereen die van cellulitis af wil en voor iedereen die de huid structureel wil verbeteren. Ook heeft Endermologie een positieve werking bij vermoeide benen en lichte spataderen. Hardnekkige littekens door operatieve ingrepen kunnen ook verholpen worden. Samenvattend is deze behandelmethode geschikt voor vele huidproblemen, waaronder verslapte huid, cellulitis, verklevingen, littekens, slechte doorbloeding, vetophopingen en vertraagde lymfestroom.

Mannen, vrouwen, jong of oud: Endermologie is een doeltreffende methode om beter in je vel te zitten.

+
Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Voor een optimaal resultaat is een kuur aanbevolen van gemiddeld zijn 10-15 behandelingen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het doel en het type cellulitis. Wij stemmen de haalbaarheid samen met u af tijdens de intake. Endermologie wordt 2 maal per week uitgevoerd. Dit is voor de opbouw. Na de opbouwfase volgt u 1 behandeling per week. Na 3-6 behandelingen is er zichtbaar resultaat; de aanwezige cellulitis vermindert sterk of verdwijnt geheel. Wij raden u aan een kuurvorm te nemen voor een optimaal resultaat. Voor een blijvend resultaat kunt u een korte herhalingskuur te volgen.

+
Opbouw van een cellulitis kuur

De cellulitis behandeling wordt in de opbouwfase tweemaal per week uitgevoerd. Na de opbouwfase volgt u een behandeling per week. Na 3-6 behandelingen is er zichtbaar resultaat; de aanwezige cellulitis vermindert sterk of verdwijnt geheel. Totdat dit resultaat behaald is, is het niet wenselijk dat de serie onderbroken wordt. Ook wordt een gezond dieet aangeraden.

Behandelingsmogelijkheden

+
Vet afbreken

Endermologie maakt het mogelijk om de zones die bestand zijn tegen fysieke inspanning en voedselhygiëne te behandelen en te verfijnen (armen, rug, buik, taille, dijen, …) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.

Endermologie, de enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Het juiste evenwicht tussen de productie en de eliminatie van vetten is een natuurlijk proces waar de afslankcellen, adipocyten genaamd, verantwoordelijk voor zijn. Ondanks een perfecte levensstijl zullen de activiteiten van deze cellen vertragen, wat leidt tot een snellere vetopslag en compressie van de bloedvaten en de lymfevaten.

Endermologie stimuleert in één en dezelfde behandeling de afslankcellen (adipocyten) om de natuurlijke afvoer van vetten, zelfs de meest bestendige, te reactiveren door middel van fysieke oefeningen en diëten (+70 %*).Tegelijkertijd verstevigt de mechanische werking van de behandelingskop de huid om haar terug stevig en veerkrachtig te maken.

Na de aantal sessies wordt het silhouet verfijnd en verdwijnen rondingen exact waar men dit wenst (-3,4 cm tailleomtrek*!).

+
Cellulitis gladstrijken

Cellulitis is een verstoorde stofwisseling van het bindweefsel. De afvalstoffen worden niet goed meer afgevoerd. Oorzaken kunnen liggen in een verstoorde hormoonwerking (door zwangerschap, menopauze of menstruatie) een verkeerd eetpatroon of een genetische factor.

Endermologie® als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren. De enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Cellulitis, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen. Naarmate de adipocyten groter worden, trekken de wanden die deze cellen bevatten (septa) aan het huidoppervlak waardoor het vervormt. Ondertussen wordt de bloedsomloop belemmerd en hopen de toxines zich op. Zo verschijnen cellulitis en het onvermijdelijke sinaasappelhuidaspect.

VOCHTHOUDEND CELLULITIS

Het wordt veroorzaakt door de vasthouding van water vanwege een slechte bloed- en lymfecirculatie. Het is belangrijk om de toxines te draineren en de uitwisseling opnieuw op gang te brengen.

VETCELLULITIS

Dit type cellulitis wordt vaak geassocieerd met overgewicht. De natuurlijke afvoer van vetten moet worden gestimuleerd.

VEZELCELLULITIS

Vezelcellulitis, voor lange duur aanwezig, compact en vaak pijnlijk, is het moeilijkste om te verwijderen. Het is essentieel om het weefsel te versoepelen om vezelcellulitis te overwinnen.

+
De huid verstevigen

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd… De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

Endermologie®   stimuleert delicaat de huid om de jeugdigheidscellen te ontwaken: de fibroblast. Eenmaal geactiveerd, synthetiseert deze cel opnieuw collageen, hyaluronzuur en elastine om de huid, op een natuurlijke manier, langs binnenuit te verstevigen.

Na de aantal sessies wordt de kwaliteit van de huid beter (71 %*), wordt ze zichtbaar jonger, veerkrachtiger.

+
Zware benen

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten… Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren. De factoren? Langdurig rechtstaan of zitten, voeding die te rijk is aan zout, te strakke kleding of hitte kunnen de goede werking van de bloedsomloop verstoren.

Endermologie verbeteren de bloedsomloop voor lange tijd. De huid wordt zachter en veerkrachtiger. Pijnen verdwijnen en de benen worden slanker. Spataderen vormen alleen een belemmering wanneer de aderen zichtbaar aanwezig zijn. In een dergelijk geval is behandeling niet mogelijk. Na het behandelen van de spataderen door de arts kan de behandeling met Endermologie doorgaans ongeveer drie weken later plaatsvinden.

Het gevoel van welzijn is onmiddellijk, al vanaf de 1e sessie. Enkels worden slanker, benen worden lichter en krijgen snel hun natuurlijke welving terug. Deze zowel doeltreffende als aangename drainage van de benen wordt vooral aanbevolen tijdens de zwangerschap.

Voor de behandeling

Voordat er een endermologie behandeling kan plaatsvinden, is het van groot belang dat u voor een intakegesprek langskomt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk en vrijblijvend consult met de specialist . Tevens onderzoeken wij of de endermologie behandeling met het LPG-apparaat voor u geschikt is. Wij nemen het hele behandeltraject stap voor stap met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent.


endermowear LPG

Tijdens de behandeling

Neemt u rustig plaats op de behandelstoel. Tijdens Endermologie draagt u een speciale lichaamspanty van LPG®. Deze persoonlijke panty zorgt voor een diepe grip van het LPG-apparaat en hygiëne tijdens de behandeling.  De behandeling zelf voelt als een stevige massage van de huid en wordt meestal als ontspannend en pijnloos ervaren. U kunt ontspannen blijven liggen.

Na de behandeling

Direct na de behandeling is de huid zichtbaar gladder. De benen voelen lichter en vetophopingen minder compact. Na iedere behandeling zullen de resultaten meer zichtbaar en merkbaar worden. Belangrijk is om naast de behandelingen een gezonde leefstijl aan te houden. Gezond eten en lekker bewegen.

Voor een blijvend resultaat adviseren wij een maandelijkse onderhoudsbehandeling of een verkorte herhalingskuur.

Endermologie wordt succesvol toegepast bij:

  • Vastzittende vetophopingen (panniculose)
  • Lipoedeem
  • Bestraalde huid
  • Pijn aan spieren en gewrichten
  • Littekens door trauma (brandwonden, schaafwonden, andere verwondingen of operatie)
  • Zwangerschapsstriemen
  • Huidverslapping
  • Na liposuctie ,voor liposuctie of veel afvallen


 Daarnaast bieden we aanvullende producten aan, die het resultaat van Endermologie perfectioneren.

Endermologie crèmes

De laboratoria van LPG zijn ruim 30 jaar deskundig op het gebied van huidproblemen. Zij bieden geavanceerde crèmes, geschikt voor verschillende huidtypen.  Alle met doel versteviging van de huid en afslanking. Samengevat zijn de positieve effecten: verlies van volume, anti-cellulitis, anti-aging en een verbeterde bloedsomloop. Alle crèmes bevatten gepatenteerde formules met hoge concentraties van actieve ingrediënten, zonder parabenen en fenoxyethanol.

 

14-days Slimming Programma

De 14-days Express Slimming Concentrate is een drankje in kuurvorm voor 14 dagen. Dit drankje bevat een hoog gedoseerd en geconcentreerd Cafeïne Burner complex (met L-Carnitine & Cafeïne). De hoogwaardige formule van dit drankje, laat vet snel vrijkomen en verbranden. Samen met vijf plantenex tracten, stimuleert dit drankje de metabolische verwijdering van vet, water en afvalstoffen.

Deze 14-daagse kuur is dé oplossing voor een slanker figuur, door verbranding van vet en drainage van het weefsel. Er zijn drie variaties op deze kuur, elk met een specifiek doel.

lpg-cosmetica-coffret-minceur-aqueuse

Er zijn 3 Express Slimming Programma’s:

Doel: Afvallen, oftewel ‘Volume Loss’ > buikgerichte behandeling

Doel: Vet of cellulitis > cellulitis of afslanking gerichte behandeling

Doel: Vochthoudende cellulitis > cellulitis-gerichte behandeling(drainage)

Interesse in een Express Slimming programma? Neem gelijk CONTACT  met ons op!

Prijzen
Intake gesprek is gratis (30 min)

Lichaamspanty van LPG (voor de behandeling)......... € 35,00


LPG Cellulitis/ Andoi/ Versteviging - 30 min- ....................€ 55,00
LPG Endermo-Drainage - 30 min -............................................€ 55,00


LPG Endermologie - 40min - ………………………..…..................€ 75 ,00

LPG Endermologie - 50 min - ..................................................€ 95,00

LPG Endermologie - 60 min - .................................................€ 110,00

LPG Express programma per zone -20 min -................€ 40,00


Kuur van 12 keer ( 30 min)...................................................€ 600,00


Direct een afspraak maken?
Bel naar
06-31276646
Wilt u meer informatie? mail naar
info@drbodycontour.nl