Blog

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?

OKTOBER,

Zomerse gloed weg en een doffe huid met rimpels?

De Fruitzuur peeling en Endermolift als oplossing (#herfstaanbieding).

Lees mijn maandelijkse blog over lichaams- en gezichtsverjonging op natuurlijke wijze.

Elke maand vertel ik over een probleem van mijn klant in de praktijk, de oplossing en de voordelen. Vandaag vertel ik over de #endermolift en #fruitzuurpeeling. Met vriendelijke groet, Elena en team.

Gisteren had ik Sophie op bezoek. Een drukke moeder van midden 40. Die midden in het leven staat met een net zo drukke baan. ‘Elena, wat is er na de zomer met mijn gezicht gebeurd?’ Ze had de zomermaanden met haar gezin in Frankrijk doorgebracht. Heerlijk aan het strand gelegen en paard gereden aan de kust. ‘Mijn bruine kleur is inmiddels verdwenen. Nog erger, mijn gezicht is erg droog en vaal. En de rimpels zijn erg zichtbaar’. De sterke zon en de wisselende weersinvloeden na onze indian summer hebben haar gezichtshuid weinig goeds gedaan.

‘Ik wil nog geen fillers. Een vriendin van mij doet aan fillers. Fillers vind ik nog een stap te ver,’ vervolgt ze. Ik vertel haar over de natuurlijke fruitzuurpeeling én de vernieuwde techniek van LPG endermologie, de endermolift.

‘Wat is een endermolift?’ De #endermolift is een natuurlijke gezichtsbehandeling. Hier wordt gebruik gemaakt van de nieuwste innovaties en technieken van LPG. Een endermolift stimuleert o.a. op natuurlijke wijze de collageen-aanmaak in het gezicht. En laat rimpels vervagen. Een heerlijke liftende massage van het gezicht.

‘Kom lekker op het bed liggen, sluit je ogen en ontspan’ zeg ik haar. Ten eerste maak ik haar gezicht schoon, waarna ik de #fruitzuurpeeling, ofwel #glycolzuurpeeling, aan breng op haar gezicht. ‘Oei, het tintelt een beetje’ zegt Sophie me. De fruitzuren doen goed hun werk en na een halve minuut verdwijnt de tinteling. Na een aantal minuten maak ik haar gezicht schoon, waarna ik met de endermolift start. Het apparaat maakt kleine zuigende, masserende en cirkelende bewegingen. Centimeter voor centimeter ga ik haar gezicht af van haar wangen tot voorhoofd tot rondom de ogen en haar hals. Daar we bij de peeling gezellig bij kletsten over de vakantie, is Sophie nu wat stiller geworden.

‘Mmm zo ontspannend, het voelt net als een #massage… Ik val bijna in slaap’. De minuten verstrijken. Na afloop breng ik een passende heerlijk geurende crème aan van #LPG. Ik kies nu voor de verstevigende crème, die haar gezichtscontour wat strakker maakt. Ontspannen met een rode blos kijkt Sophie in de spiegel: ‘Mijn huid glanst, prachtig!‘. Ik raad haar aan uit de felle zon weg te blijven. En deze behandeling te herhalen over 4 weken. Zodat ze blijvend met een frisse en stralende huid de herfst en winter tegemoet kan. Haar huid kan na een paar dagen lichtelijk schilferen, waarna de frisse jonge huid tevoorschijn wordt getoverd!

Wie mooi wil zijn, hoeft geen pijn te lijden!

Ook een stralende stevige gezichtshuid?

Benieuwd naar de voordelen van een endermolift voor het gezicht?

10 voordelen van de endermolift:

• Rimpels, kraaienpootjes en groeven vervagen
• De elasticiteit van de huid verbetert
• De doffe teint wordt helder
• Poriën worden fijner
• De huid wordt voorzien van zuurstof
• Vetten worden afgevoerd door drainage
• Kringen onder de ogen verdwijnen
• De onderkaak wordt verstevigd
• De dubbele kin verdwijnt
• (Natuurlijke facelift)

Benieuwd naar de voordelen van een fruitzuurpeeling?

9 voordelen van de fruitzuurpeeling:

• De huidstructuur verbetert en verfijnt
• Dode huidcellen worden verwijderd
• Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
• Vermindering van pigmentvlekjes
• Verbeterde teint
• Verbeterde hydratatie
• Verbeterde opname van werkstoffen
• Vermindering van acne
• Vermindering van rosacea

Wie mooi wil zijn… hoeft geen pijn te lijden!

Met vriendelijke groet,

Elena en team

DECEMBER 2017,

Weg met de sinaasappelhuid! Ook met een gladde stevige huid de decembermaand vieren?

LPG endermologie en anti-cellulite behandeling als oplossing voor cellulitis op het lichaam.

Lees mijn maandelijkse Beauty Blog over lichaams- en gezichtsversteviging op natuurlijke wijze.

Elke maand behandel ik een probleem van een klant in mijn praktijk, de oplossing en de voordelen. Deze keer vertel ik over LPG endermologie en de anti-cellulite . Met vriendelijke groet, Elena & team.

Deze keer een real life story over de sinaasappelhuid van Myrthe, die zo’n 15 jaar geleden een liposuctie heeft ondergaan en daar cellulitis aan heeft over gehouden.

Daar wordt aan de deur geklopt. ‘Klop klop’. ‘Kom verder’, zeg ik. Een vrij lange slanke dame in een net pak wandelt mijn praktijk binnen. Vandaag heb ik Myrthe (46) op bezoek, ze komt rechtstreeks vanuit haar werk. ‘Neem plaats’ . Ze kleedt zich uit en trekt een wit panty-pak van LPG aan. Deze panty is onderdeel van de behandeling. Deze valt strak om haar mooie lichaamscontouren. Slanke benen heeft zij zeker wel. Deze zijn echter niet het probleem. Het gaat om de huid van de benen. De bobbels. De stevigheid die is verdwenen.

Een maand geleden klopte ze eerder bij me aan met haar huidprobleem. Ze vertelde me dat ze in haar 30er jaren wat aangekomen was en had besloten een liposuctie van haar benen te ondergaan. Nu, 15 jaar later, behoudt ze gelukkig nog haar slanke benen. Door regelmatig te sporten en vrij bewust te eten. Echter, haar huid is sindsdien haar stevigheid verloren. Ze heeft letterlijk een sinaasappelhuid sinds de ingreep. ‘Had ik toen maar geen vet laten verwijderen’, vertelde ze me.

‘Hoe gaat het met je?’ ‘Mijn man is in de zevende hemel’, vertelt ze blij. Het is inmiddels de zesde keer dat ze bij me is. ‘We zijn een paar weken verder, maar ik merk zo’n groot verschil qua gladheid en stevigheid. Mijn man ook. Ik heb weer de huid van een jonge meid.’ Myrthe straalt helemaal. Ik ben zo blij voor haar.

Hoe werkt LPG endermologie?

Vandaag behandel ik Myrthe met LPG endermologie. Met een massagekop masseer ik haar gehele benen. Het panty-pak dat Myrthe aanheeft zorgt er voor dat de kop beter over haar lichaam glijdt en tegelijkertijd meer grip heeft op haar huid. Het apparaat werkt volgens een vacuüm techniek. Zo wordt de huid via zuigende en rollende bewegingen opgerold en bindweefsel gemasseerd. Ook worden de onderliggende elastine- en collageenvezels en lymfecirculatie gestimuleerd. De ideale oplossing voor cellulitis!

Hoe werkt de anti-cellulite behandeling??

Na een kuur van vier weken start ik bij Myrthe met de anti-cellulite behandeling, een vorm van mesotherapie. Deze behandeling is ondersteunend en aanvullend op LPG endermologie. En zorgt voor het meest optimaal resultaat tegen cellulitis. Met een zogenaamde ‘meso-gun’ injecteer ik actieve homeopathische bestanddelen verspreid over de benen, die er voor zorgen dat vetcellen op een natuurlijke wijze worden afgebroken en afgevoerd. Ook wordt de huid van binnenuit gevoed en vocht afgedreven. Daarnaast wordt de bloeddoorstroming gestimuleerd en worden verharde weefsels (‘bobbels’) verwijderd.

Ook een cellulitis-vrije winter?

Wie mooi wil zijn… hoeft geen pijn te lijden!

Met vriendelijke groet,

Elena en team

JANUARI,2018

Weg met haaruitval en dun haar! Ook een volle glanzende haardos?

Mesotherapie voor het haar als oplossing voor haaruitval en dun haar op het hoofd.

Lees mijn maandelijkse blog over lichaams- en gezichtsverbetering op natuurlijke wijze.

Elke maand behandel ik een probleem van een klant in mijn praktijk, de oplossing en de voordelen. Deze keer vertel ik over mesotherapie voor het haar . Met vriendelijke groet, Elena & team.

Deze keer een real life story over het hoofdhaar van Robbert, die met haaruitval te kampen heeft.

Vandaag heb ik voor de verandering weer een mannelijke gast op bezoek, Robbert (39), de echtgenoot van een klant van mij.

‘Mijn vrouw is zo enthousiast en ik zie werkelijk verschil in haar volle, glanzende manen. Ik dacht, laat ik mezelf ook met mesotherapie voor het haar trakteren’. Zijn vrouw, Sanne, is vaker op bezoek geweest bij mijn praktijk. Vorige week heeft ze succesvol een mesotherapie kuur afgemaakt voor haar dunner wordend haar. Ik hoor haar nog zeggen: ‘Ik heb allerlei shampoos, serums en supplementen geprobeerd voor dikker haar, zonder effect. Zonder nieuwe haargroei. En kijk nu eens. Wat een glans, wat een haardos!’

Robbert neemt comfortabel plaats op de ligtafel. ‘Is de behandeling voelbaar?’, vraagt hij me, terwijl hij naar de ‘mesogun’ wijst. ‘Maak je geen zorgen. De mesogun is een speciaal ontwikkeld apparaat dat micro-injecties in je hoofdhuid prikt van slechts 1 mm. Deze prikjes zijn nauwelijks voelbaar’.

Hoe werkt Mesotherapie voor het haar?

Met behulp van een zogenaamde ‘mesogun’, wordt een serie van microprikjes in de hoofdhuid aangebracht. Deze zijn net onder de opperhuid geïnjecteerd en circa 1mm diep. De ingebrachte vloeistof bevat een natuurlijke mix van ingrediënten, zoals anti-oxidanten, vitamines en bouwstoffen zoals hyaluronzuur en aminozuren. Hyaluronzuur verbetert de vochthuishouding van de hoofdhuid.

Mesotherapie brengt de juiste bouwstoffen aan rondom de haarfollikels. Enerzijds stimuleren de goede stoffen, de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Anderzijds worden de slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren, geneutraliseerd. Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven. Zo wordt het cel-metabolisme versterkt, de bloedcirculatie gestimuleerd en de collageenvorming bevorderd. Kortom, een prachtig meervoudig effect!

Hoe voelt de behandeling mesotherapie voor het haar?

De behandeling is nauwelijks voelbaar en vrijwel pijnloos. En uiteraard volkomen hygiënisch. Na de behandeling kunt u meteen verder met uw dagelijkse bezigheden. Let op. Tot 8 uur na de behandeling wordt aanbevolen geen sport te beoefenen, geen sauna te bezoeken en de haren niet te wassen.

Ook met een vollere haardos het nieuwe jaar starten?

Bel (06-31276646) of mail (info@drbodycontour.nl) nu voor een afspraak.

En vraag naar het kortingspakket in kuurvorm.

Wie mooi wil zijn… hoeft geen pijn te lijden!

Met vriendelijke groet,

Elena en team