Mesotherapie haaruitval

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Gesloten
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?

Mesotherapie haaruitval

Mesotherapie bij haaruitval is een succesvolle behandeling. Het remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei. Met behulp van een speciaal ontwikkeld apparaat (“mesogun”) wordt een serie van micro-prikjes in de hoofdhuid gebracht, net onder de opperhuid (plm 1mm diep). Deze prikjes bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten: bouwstoffen en anti-oxidanten.

Hoe werkt mesotherapie bij haaruitval?

Mesotherapie brengt precies de juiste bouwstoffen aan op de plek waar het nodig is (rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect. Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het celmetabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de de eitwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd. Kortom een meer dan dubbel effect.Met een speciaal apparaat worden uiterst kleine prikjes vlak onder de hoofdhuid geplaatst. Uw haarwortels worden zo voorzien van een hoog geconcentreerd mengsel van mineralen, vitaminen, aminozuren en hyaluronzuur. Hyaluronzuur verbetert de vochthuishouding van uw hoofdhuid. De behandeling is nagenoeg pijnloos, volkomen hygiënisch, en na de behandeling kunt u meteen verder met uw bezigheden. U mag tot 8 uur na de behandeling geen sport beoefenen, geen sauna bezoeken of uw haar wassen. Met het verven van uw haar moet u minimaal 48 uur wachten.

Het Resultaat is: minder haaruitval, behoud van het bestaande haar, maar vooral nieuwe haargroei. Zelfs op de plekken waar het eerst kaal was.

Wij hebben een  onderzoek uitgevoerd onder de behandelde patienten, die al  enige tijd worden behandeld. (enkele maanden tot langer dan een jaar) 85,7% van de respondenten geeft aan dat het reslutaat voldoende is, 14,3% noemt het resultaat zeer goed.

Ook is bijna iedereen tevreden over de mesotherapie: 71,4% is zeer tevreden en 28,6 % is redelijk tevreden (zie grafiek 2). Opvallend is dat iedereen de mesotherapie aan anderen zou aanbevelen.

Niemand heeft last van bijwerkingen, wat heel belangrijk is. En 42,9% geeft aan dat de behandeling een beetje pijnlijk is, het zijn immers injecties maar met een heel dun naaldje; 57,1 % vindt de behandeling niet pijnlijk.Excessieve haaruitval stopt in 80% van de gevallen al na 4-5 behandelingen. Na 6-9 weken begint u al te merken, dat de kwaliteit van uw haar verbetert en witte haartjes zichtbaar. Pas na 6 maanden kan een goede evaluatie plaatsvinden of er nieuwe haargroei heeft plaatsgevonden.

Ook dit onderzoek geeft duidelijk aan dat mesotherapie een heel succesvolle behandeling is tegen haaruitval, met maar een heel kleine kans  op bijwerkingen.

De behandeling
schermafbeelding-2016-12-04-om-17-50-41

Wanneer u start met de Haargroei Mesotherapie zullen wij dit adviseren in kuurvorm.Uw haren zitten namelijk in verschillende fases van de groeifase tot de uitvalfase en in die 6-8 behandelingen zullen dus alle haren behandel worden. Bij sommige indicaties/situaties kunnen meer behandelingen nodig zijn. Om de resultaten te onderhouden of verder te verbeteren komt u iedere 6-8 weken voor een losse behandeling of u herhaalt u de kuur na 6-8 maanden..

Behandeling MAN

Voor mannen betreft het 6 behandelingen. Vier weken, iedere week één behandeling en vervolgens twee behandelingen om de twee weken. Totale behandelduur is daarmee 2 maanden.

Behandeling VROUW

Voor vrouwen betreft het 8 behandelingen. Vier weken, iedere week één behandeling en vervolgens vier behandelingen om de twee weken. Totale behandelduur is daarmee 3 maanden.

Ondersteunende producten voor thuisgebruik

AD| REVITALIX SHAMPOO

Actieve onderhoudsshampoo

AD Daily Care Revitalix is een onderhoudsshampoo voor preventief gebruik tegen excessief haarverlies en daarnaast als aanvulling op behandelingen tegen haarverlies . Revitalix shampoo revitaliseert de haarwortels, maakt het haar steviger en voorziet het van de benodigde voedingsstoffen. Deze shampoo kan dagelijks gebruikt worden en vormt een goede aanvulling op een behandeling tegen alopecia en haarverlies.

EIGENSCHAPPEN

Revitalix is een shampoo die de haarwortels revitaliseert, het haar steviger maakt en voedt. Deze shampoo wordt vaak gebruikt in combinatie met Hair Energizer Spray en Scalpfit Shampoo om het resultaat van de behandelingen te optimaliseren.

Revitalix Shampoo kan dagelijks gebruikt worden en is geschikt voor mannen en vrouwen.

Gebruiksaanwijzing: breng de Revitalix-shampoo aan op nat haar en op de hoofdhuid, masseer zacht in, spoel goed uit. Herhaal deze handeling tweemaal. Gebruik Revitalix dagelijks in het geval van beschadigd of vet haar, 2-3 keer per week bij normaal tot vettig haar. Bij droog haar slechts 1 keer per week gebruiken.

AD | HAIR ENERGIZER SPRAY

Revitalix Shampoo bevat vitamines, plantenextracten, polypeptiden en aminozuren

Stimuleert haargroei

AD Daily Care Hair Energizer is een spray die het haar vanaf de wortels voedt, revitaliseert, versterkt en verdikt. Het haar wordt zichtbaar mooier door een grotere toevoer van essentiële voedingsstoffen. Voor capillaire groei stimuleert het de werking van specifieke haargroeifactoren.

De hoogefficiënte, natuurlijke extracten werken op synergistische basis samen om haaruitval te bestrijden. AD Daily Care Hair Energizer is een belangrijk onderdeel van het behandelplan hairboosterbehandelingen, maar kan ook los gebruikt worden. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen als preventiev of onderhoudsbehandeling bij excessieve haaruitval.

AD Daily Care Hair Energizer wordt vaak gebruikt in combinatie met SCALFIT SHAMPOO en REVITALIX SHAMPOO  om het resultaat van de behandelingen met te optimaliseren.  AD Daily Care Hair is geurloos en niet vet.

EIGENSCHAPPEN

AD Daily Care Hair Energizer is een typische oplossing met hoogefficiënte natuurlijke extracten die op synergistische basis samenwerken om haaruitval te bestrijden. Haaruitval kan veroorzaakt worden door zeer veel factoren. Sommige hiervan beïnvloeden de capillaire cyclusfase die de haargroei beïnvloedt. Tijdens een normale capillaire cyclus groeit, rust en valt het haar uit. Dit is een niet-simultaan proces voor alle haren, omdat iedere haar in een eigen fase zit waardoor normaal gesproken een normale dekking en de groei van het haar gegarandeerd is.

AD Daily Care Hair Energizer is een capillaire regenerator die de capillaire vezel revitaliseert en sterkt door een grotere toevoer van essentiële voedingsstoffen voor capillaire groei. Het stimuleert de werking van specifieke haargroeifactoren. AD Daily Care Hair is geschikt voor zowel mannen als vrouwen als preventieve of onderhoudsbehandeling bij excessieve haaruitval.

Gebruiksaanwijzing: AD Daily Care Hair na het wassen op de hoofdhuid sprayen en inmasseren. Bij voorkeur dagelijks toepassen, of 3x per week 2x per dag (bijvoorbeeld  ‘s ochtends na het wassen en ‘s avonds voor het slapen gaan).

AD | SCALPFIT SHAMPOO

Pre-treatment shampoo

Scalpfit is een shampoo waarmee de hoofdhuid voorbereid kan worden op een behandeling : PRP, mesotherapie of een haartransplantatie. Scalpfit Shampoo zorgt ervoor dat de hoofdhuid schoon en gedesinfecteerd wordt, waardoor deze klaar is voor esthetische en chirurgische procedures.

EIGENSCHAPPEN

Scalpfit is een shampoo voor adequate voorbereiding van de hoofdhuid op een behandeling zoals mesotherapie, PRP of haartransplantatie. Scalpfit is een antibacteriële reinigingsshampoo die de huid zuivert en vrij maakt van abnormale geurtjes, veroorzaakt door microbiële groei.

Deze shampoo wordt vaak gebruikt in combinatie met Hair Energizer Spray en Revitalix Shampoo om het resultaat van de behandelingen  te optimaliseren. Scalpfit Shampoo is geschikt voor mannen en vrouwen.

Gebruiksaanwijzing: masseer de shampoo stevig in de hoofdhuid in en laat 2 minuten inwerken. Spoel daarna uit met een ruime hoeveelheid water. Gebruik Scalpfit 2-4 uur voor een haarbehandeling.

Prijzen

Losse behandeling...........………................................ € 110,00

Kuur van 6 keer voor mannen)……................…. € 600,00

Kuur van 8 keer ( voor vrouwen)…......…............ € 800,00

Per behandeling met DR.CYJ Hair filler ........€200,00

Kuur van 4 keer met DR. CYJ Hair filler ........€ 800,00

* Gegarandeerde resultaat na 6 behandelingen. Nieuwe gezonde sterke haar groei.

Boek online

Direct een afspraak maken?
Bel naar
06-31276646
Wilt u meer informatie? mail naar
info@drbodycontour.nl

boek online