LPG COSMETICA

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?

SKINCARE LICHAAM

Omdat elk lichaam uniek is, hebben de experts van LPG® een nieuw huidverzorgingsprogramma ontwikkeld dat voldoet aan de 3 belangrijkste schoonheidsdoelen voor een verbeterd lichaam: cellulite, volumeverlies en huidversteviging.

De perfecte combinatie tussen de professionele endermologie® behandelingen en de endermologie® Skincare stimuleren de natuurlijke celactiviteit dankzij een exclusief complex van actieve ingrediënten.

 • Verbetert de natuurlijke afvoer van vet en voorkomt nieuwe vetopslag
 • Stimulatie van de natuurlijke synthese van collageen en elastine voor een stevigere en gladdere huid.

Anti - Cellulite Serum, 100ml

Werkt zichtbaar in op de cellulite

Strijkt de sinaasappelhuid glad

Verbetert de huidelasticiteit

ACTIEVE BESTANDDELEN

Exclusief LPG® Complex: Hydrateert, Activeert, Stimuleert
Indische lotus: Verbetert de elasticiteit van de huid en maakt het huidoppervlak glad voor een versterkte werking op de met cellulite aangetaste zones.
Plantaardig zeekoraal: Breekt vetten af, gaat nieuwe vetopslag tegen en is anti-recidief.
Bruine algen: Strijkt vetkussentjes glad en gaat nieuwe vetopslag tegen.
Blaadjes van de bigarade sinaasappelboom: Breken vetten af en draineren het huidvocht.

WERKING

Dit serum is de intensieve behandeling tegen cellulite. Het werkt doeltreffend in op de cellulite, zelfs hardnekkige cellulite, dankzij de hoge concentratie van actieve werkstoffen. Het heeft een krachtige werking om de huidelasticiteit te verbeteren, door de ondersteunende vezels te beschermen die rond de adipocyten in de huid zitten. Het bestrijdt actief de toename van vetcellen en vochtophoping. Dag na dag wordt de huid soepeler, gladder en tonischer.

De vloeibare textuur dringt snel in de huid en gaat perfect samen met de Cream-in-Gel, voor een optimaal resultaat.

ZICHTBARE RESULTATEN BIJ FIBREUZE CELLULITE:
Minder zichtbare vetkussentjes: -12 %*
Gladdere huid: 100 %**
Minder zichtbare cellulite bij rechtop staan: 92 %**
Minder oneffenheden: 82 %**

GEBRUIK

s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen vóór de Cream-in-Gel. Neem het equivalent van een pipet voor elke zone met fibreuze cellulite (voorbeeld: één dij staat voor 4 zones) en masseer met ronddraaiende bewegingen in de huid. Contact met de ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact uitspoelen met veel water..

Prijs: €79,00


Glowing Resurfacing
Body Cream , 200 ml

Micropeeling voor een gerevitaliseerde huid

Vermindert huidstrepen en voorkomt dat deze verschijnen

ACTIEVE BESTANDDELEN
2 % Complex exclusief anti-veroudering LPG®
+ 5 % A.H.A

WERKING
Deze herstellende behandeling voedt, verstevigt en verzacht een huid die broos is geworden door veroudering, voor een “nieuwe huid”-effect, dag na dag. Dankzij het exclusieve anti-agingcomplex van LPG®  op basis van hyaluronzuur, werkt het doeltreffend in op de vorming van collageen en elastine en voorkomt het hun degradatie. De fruitzuren (A.H.A.) versnellen de celvernieuwing voor een zachte micropeeling met zichtbare resultaten: gladstrijken van kleine oneffenheden op de huid, stralende huid, preventie en vermindering van striemen.

GEBRUIK
‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen op het
hele lichaam voor een “nieuwe huid”-effect
en zachtheid.

Prijs: €67,00

Anti-Cellulite Creme in Gel, 200ml

• Vermindert vet, anti-opslag & anti-herhalings werkstoffen

• Maakt glad

• Remt en voert af

• Voorkomt fibreus cellulite

ACTIEVE BESTANDDELEN
5 % Complex exclusieve slankheid LPG®
+ 3 % Bodyfit®

WERKING
Deze aanvallende behandeling, verrijkt met het exclusieve afslankende LPG-complex, maakt vetten vrij en strijkt vetcellulitis glad, wat typisch is bij een gynoïde morfologie. De technologie Bodyfit® verbetert de eliminatie van vetten en voorkomt dat er nieuw vetcellulitis verschijnt.

GEBRUIK
In het bijzonder aanbevolen in het geval van vetcellulitis. ‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen op de doelzones.

TEXTUUR
Rijke emulsie, snelle inwerking

Prijs: €67,00

Fluide Fermeté Gainant

Liftend effect met onmiddellijk resultaat
Verstevigt de lichaamscontouren

lpg-cosmetica-fluide-fermete-gainant-corps-150ml

ACTIEVE BESTANDDELEN
2 % Complex exclusief anti-veroudering LPG® + 7 % Dynalim ®

WERKING
De Firming contour fluid is een anti-agingbehandeling die de lichaamscontouren verstevigt: het exclusieve anti-agingcomplex van LPG® op basis van hyaluronzuur werkt doeltreffend in op de vorming van natuurlijk collageen en elastine en voorkomt hun degradatie. Dat maakt het mogelijk om de functie van de belangrijkste verjongingsactoren en de stevigheid van uw huid te herstellen. Het hoog gedoseerde actieve bestanddeel Dynalift® vormt een omhullende film op de huid voor een onmiddellijk en duurzaam verstevigend effect.

GEBRUIK
‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen op het
hele lichaam, met nadruk op de verslapte
zones.

TEXTUUR
Voedende vloeistof, snelle inwerking.

Prijs: €67,00

Body Shaping Gel of Creme , 200ml

Chrono-biologische vetverbranding (dag/nacht)
Verlies in centimeters

ACTIEVE BESTANDDELEN

5 % Complex exclusieve slankheid LPG®
+ 2 % Coralline G®

WERKING
De nieuwe Body Shaping Gel en Body Shaping Cream zijn gebaseerd op een synergie van de exclusieve werking van zowel adipocyten als fibroblasten voor optimaal resultaat. De drie actieve hoofdingrediënten (plankton, bergamot en wederik) werken samen om vet af te breken en bindweefsel te verstevigen. Ze hervormen het figuur door de combinatie van respect voor het lichaam, afslankeffectiviteit en welzijn.

Het huidweefsel wordt strakker en gladder na elke toepassing, met een egaal en goedgevormd lichaam als resultaat. De ideale bondgenoten dus om je lichaam dag na dag beter vorm te geven.

EEN FORMULE MET ‘HIGH-TECH’ NATUURLIJKE INGREDIËNTEN:

 • Plankton dient als een soort celcoach voor adipocyten waarvan ‘s-nachts de opslagcapaciteit wordt beperkt. Het nocturnin-eiwit staat bekend om het verstoren van de lipolyse gedurende de nacht. Plankton helpt dit effect tegen te gaan om zo de opslag van vet te beperken door het verminderen van ophopingen van lipide en door de collageensynthese van te verhogen.
 • Bergamot zorgt voor een intens gevoel van verlichting en maakt de huid zichtbaar gladder. Bergamot staat bekend om het verbeteren van de bloed- en lymfecirculatie en heel veel gunstige eigenschappen voor de huid, zoals het verminderen van oedeem, vermindering van resistent weefselvet en verbetering van de huidelasticiteit.
 • Wederik, een op planten gebaseerd actief ingrediënt, geeft vorm en verstevigt het figuur. Dit plantenextract is geselecteerd vanwege zijn drievoudige afslankwerking:

  De lipolysewerking stimuleert adipocyten om vet te verbranden en het vetlaagje van de huid te verminderen.
  Het drainerende effect reinigt de dermis en de hypodermis door de bloedcirculatie te verbeteren en lipide druppeltjes te elimineren. Het anti-opslag effect zorgt ervoor dat vetvoorraden van de huid nooit volledig worden aangevuld, waardoor je figuur opnieuw wordt vormgegeven met een gegarandeerd afslankend effect.

GEBRUIK
Breng de LPG® endermoslim huidverzorgingsproducten aan in de ochtend of avond door een langzame en draaiende beweging te maken gedurende een paar minuten. Geef hierbij extra aandacht aan de ‘te verbeteren’ gebieden (zoals dijen, billen of buik indien nodig) voor een extra boost (vetvermindering, versteviging of drainage).

Prijs: €67,00

Détox Drainant

Bevordert de vetafvoer en verwijdert overtollig water om de huid glad te maken
Geen vermoeide benen

ACTIEVE BESTANDDELEN

4% exclusief afslankend complex van LPG®

1% Escine

WERKING
Deze behandeling is verrijkt met het exclusieve afslankingscomplex van LPG, en helpt bij de doeltreffende en snelle van de rondingen van het volledige lichaam. Het wordt gecombineerd met Escine, waarvan de drainerende actie het waterige cellulitis doeltreffend bestrijdt.

GEBRUIK
In het bijzonder aanbevolen in het geval van vochthoudende
cellulitis of waterretentie. ‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen
van de enkels tot de billen en de heupen.

TEXTUUR
Blauwachtige gel, onmiddellijk verfrissend effect.

Prijs: €67,00

Light Legs Mist, 200ml

Draineren en verstevigen
Comfort & welzijn van de bloedsomloop

ACTIEVE BESTANDDELEN

7% LPG toning complex:

 • Rhodofiltrat Palmaria ® (Rode alg extract, bevordert micro-circulatie voor drainerent effect)
 • Phytotonine® Gepatenteerde synergie van plantaardige werkstoffen, die oppervlakkige microcirculatie stimuleren en veneuze kleppen versterken om het gevoel van zware benen te verminderen.

WERKING

Deze behandeling is gericht op een synergie van drie plantaardige actieve stoffen – Arnica, Cypress en Sceau de Salomon – die de oppervlakkige microcirculatie bevorderen en de vaatwanden versterken om het gevoel van zware benen te verminderen. Deze werking wordt versterkt door een extract van rode algen met verstevigende, ontstoppende en verzachtende eigenschappen op de microcirculatie van de huid.

GEBRUIK

Spray op de huid van de benen, start bij de enkels en werk verder naar boven. Deze mist geeft direct een kalmerend effect en een langhoudend fris en circulair comfort. Eén soepele beweging, zo vaak als nodig in zomer en winter.

TEXTUUR

Niet-klevende spray, licht en geparfumeerd die snel inwerkt.
Droogt supersnel.

Prijs: €50,00

Concentré Minceur Express J14

Vetverbranding
Verlies in centimeters
Bevordert de verwijdering van overtollig water om de huid glad te make

ACTIEVE BESTANDDELEN

- Caffeine - wordt traditioneel gebruikt in de strijd tegen de korte termijn vermoeidheid. Het stimuleert ook het centrale zenuwstelsel en heeft een effect van het verhogen van de aandacht, terwijl het bijdraagt aan de strijd tegen slaperigheid. Het werkt op de hartslag door het te versnellen, en prikkelt het verstand, zodat het kan helpen bij het verbeteren van de cognitieve prestaties. Daarnaast heeft cafeïne ook afslankende eigenschappen. Sterker nog, het bevordert vrijkomen van vet en activeert adipocyten lipolyse, remt lipogenese, remt het transport van glucose gestimuleerd door insuline in adipocyten.

-  L-carnitine - In het lichaam wordt carnitine voornamelijk gesynthetiseerd door de lever en nieren uit twee aminozuren in voedsel. Carnitine speelt een cruciale rol in het transport van lange-keten vetzuren, waardoor de productie van energie wordt bewerkstelligd. Het is dus essentieel voor het goed functioneren van spieren, waaronder het hart. Als onderdeel van een caloriearm dieet, bevordert L- carnitine de vetverbranding en de productie van energie door de spieren.

-  Kolanoot- onderdrukt hongergevoel, bevordert alertheid, het gevoel van opgewektheid, een verbetering van de stemming. Geeft energie aan de spieren, vermindert het gevoel van vermoeidheid en vermindert vermoeidheid. Daarnaast heeft cafeïne een afslankend effect. Door stimulatie van de lipolyse.

- Vlierbes - detox effect, vochtafdrijvend en reinigende werking

- Groene thee - vochtafdrijvend, lypolytisch, thermogenische werking met  antioxiderende eigenschappen.

- Zwarte bes -  vochtafdrijvend en stimulatie gewichtsverlies

WERKING

Een praktische 14-daagse kuur voor optimaal resultaat en die makkelijk mee te nemen is. Drink één dosis puur of verdunt per dag, gedurende 14 dagen. Innemen tijdens de maaltijd en niet tussen maaltijden in. Goed schudden voor gebruik. Open de dosis simpelweg door het in te drukken met uw vinger. Onderhoudt een gebalanseerd dieet en een gezonde leefstijl tijdens het gebruik. Niet aanbevolen voor kinderen, adolescenten en zwangere of borstvoedende vrouwen.

Prijs per set: €60,00


Holiday Special Slimming Trio Minceur

Een combinatieverpakking met 3 afslankproducten om de vetverbranding te stimuleren van zowel binnenin het lichaam als vanaf de buitenkant van het lichaam. De combinatie bestaat uit een afslank gel, thee en poeder om in te nemen

BODY SHAPING GEL

Bevat ingrediënten die een chrono biologische vetverbrandingsreactie veroorzaken. Dit houdt in dat overdag de
vetverbranding wordt gestimuleerd en ‘s nachts de vetopslag wordt beperkt. Deze combinatie zorgt voor cm verlies, al na 28 dagen(!). Na onderzoek blijkt: max 1,7 cm op de heupen, max 0,8 cm op de bovenbenen en max 0,8 cm op de billen. Perfect in te zetten op de buik en bovenbenen voor volumeverlies. 2 maal per dag plaatselijk aanbrengen voor optimaal resultaat.

THEE 14-DAGEN EXPRESS ORGANIC SLIMMING

Heerlijke frisse kruidenthee van 100% biologische ingrediënten. Een 14 dagen programma, 2 maal per dag. Stimuleert gewichtsverlies, vetverbranding, vochteliminatie, spijsvertering en het remt de lekkere trek.

CAPTEUR SOS PETITS ESCARTS

28 poedersticks om na zware maaltijden in te nemen. De poeder is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten om vetten uit de ingenomen voeding te elimineren met wel 28,3%. De aanmaak van vet in het lichaam wordt geremd met 27%. Handig voor na een feestje of een barbecue! Neem 15-30 minuten na de zware maaltijd door te verdunnen in water, onder de tong te laten smelten of door met voeding te vermengen.

Prijs per set: €100,00

SKINCARE GEZICHT

Omdat elk gezicht uniek is, hebben de experts van LPG® een reeks anti-aging huidverzorging ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de 3 belangrijkste huidverouderingstypen: verslappen, invallen en verdikken.

De perfecte combinatie tussen de professionele endermologie® behandelingen en de endermologie® Skincare stimuleren de natuurlijke celactiviteit dankzij een exclusief complex van actieve ingrediënten.

 • Stimulatie van de natuurlijke synthese van collageen en elastine voor een stevigere huid
 • Hydratatie dankzij hyaluronzuur voor een vollere en gladdere huid.

Sérum Lissant Hydratation Intense

Stimuleert de hydratatie
Strijkt de gelaatstrekken onmiddellijk glad
Strijkt rimpels en kraaienpootjes glad

lpg-cosmetica-intense-hydrating-smoothing-serum

ACTIEVE BESTANDDELEN

7% Hoge moleculaire massa hyaluronzuur complex.

WERKING

Met het complex van actieve stoffen op basis van hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht, maakt dit serum het mogelijk om de waterreserves van de huid te behouden. De huid wordt langdurig gehydrateerd en hervindt haar volle en gladde aspect. De doorlatende folie van hyaluronzuur beschermt de huid ook tegen externe agressies. Ideaal voor de rijpere huid.

GEBRUIK
Gebruik ‘s morgens en ‘s avonds op het gereinigde gezicht en hals voor de eerste stap naar jouw LPG® Verzorgings Techniek protocol.

TEXSTUUR
Ongeparfumeerde fluide textuur voor maximaal comfort. Parabeen-vrij.

Prijs: €55,00

Soin Repulpant Redensifiant

Geeft opnieuw volume aan het gezicht.
Maakt de huid voller en steviger
Anti-rimpels

ACTIEVE BESTANDDELEN
6 % Complex exclusief anti-veroudering LPG®
+ 1 % Voluform TM

WERKING
Dankzij het exclusieve anti-agingcomplex van LPG® op basis van hyaluronzuur versnelt deze behandeling de vorming van natuurlijk collageen en elastine en voorkomt het hun degradatie. Het herstelt de functie van de belangrijkste verjongingsactoren en de stevigheid van uw huid. De replenishing and redensifying cream is een essentiële dag- en nachtbehandeling tegen rimpels die dag na dag de volumes in uw gezicht herstelt voor een volle en gladde huid.

GEBRUIK
‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen op het gelaat
en de nek, op een gereinigde huid. In het bijzonder
aanbevolen voor een gelaat met neiging tot
uitdiepen bij het ouder worden.

TEXTUUR
Crème “mousse” met texturiserend effect.

Prijs: €70,00

Soin Repulpant Redensifiant

Geeft opnieuw volume aan het gezicht.
Maakt de huid voller en steviger
Anti-rimpels

sion repulpant re

ACTIEVE BESTANDDELEN
6 % Complex exclusief anti-veroudering LPG®
+ 1 % Voluform TM

WERKING
Dankzij het exclusieve anti-agingcomplex van LPG® op basis van hyaluronzuur versnelt deze behandeling de vorming van natuurlijk collageen en elastine en voorkomt het hun degradatie. Het herstelt de functie van de belangrijkste verjongingsactoren en de stevigheid van uw huid. De replenishing and redensifying cream is een essentiële dag- en nachtbehandeling tegen rimpels die dag na dag de volumes in uw gezicht herstelt voor een volle en gladde huid.

GEBRUIK
‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen op het gelaat
en de nek, op een gereinigde huid. In het bijzonder
aanbevolen voor een gelaat met neiging tot
uitdiepen bij het ouder worden.

TEXTUUR
Crème “mousse” met texturiserend effect.

Prijs: €70,00

Soin Tenseur Fermeté

Onmiddellijk liftend effect
Verstevigt de gezichtsovaal
Anti-rimpels

soin-tenseur-fermete-50ml

ACTIEVE BESTANDDELEN
7 % Complex exclusief anti-veroudering LPG®
+ 4 % Ovalih

WERKING
Dankzij het exclusieve anti-agingcomplex van LPG® op basis van hyaluronzuur versnelt deze behandeling de natuurlijke synthese van collageen en elastine en voorkomt het hun degradatie. Zijn onmiddellijk verstevigend effect maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezicht zichtbaar te hertekenen.

GEBRUIK
‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen op het gelaat en de nek, op een gereinigde huid. In het bijzonder aanbevolen voor een gelaat met neiging tot verslapping.

TEXTUUR
Rijke emulsie, niet vettig.

Prijs:  €70,00

Sérum Éclat Énergisant

Activeert de glans en verheldert de teint
Zwakt pigmentvlekken af
Anti-rimpels

serum-eclat-energisant-30ml

ACTIEVE BESTANDDELEN
6 % Complex exclusief anti-veroudering LPG®
+ 2 % Vitamine C + 3 % Sépicalm®

WERKING
Het Radiance energising serum is een verbazingwekkende cocktail die een sterke concentratie van Vitamine C, bekend om haar energieopwekkende eigenschappen, combineert met een glansactivator die pigmentvlekken verwijdert voor een vernieuwde egale en stralende teint. Deze dagelijkse verzorging zorgt ook voor de hernieuwing van de functie van de voornaamste actoren voor jeugdigheid en versteviging van uw huid dankzij het exclusieve anti-agingcomplex van LPG op basis van hyaluronzuur dat op een doeltreffende manier inwerkt op de vorming van collageen en elastine en hun degradatie voorkomt.

GEBRUIK

‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen op het
gezicht en de nek.  Tijdens de eerste stap van het
verzorging LPG.

TEXTUUR
Vloeibaar sinaasappelserum.

Prijs: €70,00

Soin Fermeté Affinant

Verfijnt het gezicht en bevordert de vetafvoer van de dubbele kin
Verstevigt de gezichtscontouren
Anti-rimpels

soin-global-affinant-50ml

ACTIEVE BESTANDDELEN
6 % Complex exclusief anti-veroudering LPG®
+ 3 % Adipoless TM

WERKING
Dankzij het exclusieve anti-agingcomplex van LPG® op basis van hyaluronzuur versnelt deze behandeling de natuurlijke synthese van collageen en elastine en voorkomt het hun degradatie. Het herstelt de functie van de belangrijkste verjongingsactoren en de stevigheid van uw huid. Deze anti-rimpelbehandeling, in combinatie met Adipoless® bevordert de vrijgave van vet in de dubbele kin en aan de onderkant van het gezicht voor een verfijnde gezichtsovaal en hertekende volumes
GEBRUIK
‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen op het
gelaat en de nek, op een gereinigde huid. In het
bijzonder aanbevolen voor een gelaat met
neiging tot verdikking.

TEXTUUR
Lichte vloeistof.

Prijs: €70,00

Soin Total contour Yeux

Vermindert wallen, donkere kringen,
Anti-rimpels

ltotal-contour-des-yeux-20ml

ACTIEVE BESTANDDELEN
6 % Complex exclusief anti-veroudering LPG®
+ 2 % Haloxyl®

WERKING
Deze verzorgende dichtingscrème maakt het oogcontour glad, vervaagt blauwe kringen en vermindert wallen. Rimpels en kraaienpootjes worden verminderd dankzij het exclusieve anti-agingcomplex van LPG op basis van hyaluronzuur, dat op een doeltreffende manier inwerkt op de vorming van collageen en elastine en hun degradatie voorkomt. Dat maakt het mogelijk om de functie van de belangrijkste verjongingsactoren en de stevigheid van uw huid te herstellen.

GEBRUIK
Deze volledige verzorging ‘s ochtends en
‘s avonds aanbrengen rond de ogen met
gladstrijkende bewegingen naar buiten toe.

TEXTUUR
Zachte huidkleurige crème.

Prijs:  €45,00

FLUIDE CC PERFECTEUR ANTI-AGE SPF15

ACTIEVE INGREDIENTEN
6% Complexe exclusief anti-age LPG® + 3% Chromocare™

EFFECTEN
Onmiddellijk glans effect
Strijkt glad en verbergt de huidimperfecties
Medium UV bescherming (SPF 15)
Helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen

GEBRUIK
Gebruik ‘s ochtends op een gereinigd gezicht, hals en decolleté als laatste stap van jouw LPG huidverzorging routine. Kan los worden gebruikt.

TEXTUUR
Gebruiksvriendelijke getinte fluid, passend voor alle huid teinten. Licht geparfumeerd.

Prijs:  €38,00

Sérum Anti-Âge Régénération Cellulaire

Regenereert voor een optimale stevigheid
Verzacht korrelige huid
Activeert de glans
Anti-rimpels
Intense hydratatie en comfort

lpg-cosmetica-serum-anti-age-regeneration-cellulai

ACTIEVE BESTANDDELEN

22 % Complex Exclusive Anti-aging Acid Complex

WERKING

Dit serum heeft het hoogste niveau van anti-aging LPG® met een synergie van versterkte actieve stoffen voor zichtbare en wetenschappelijk bewezen resultaten. De innovatieve formule integreert de vooraanstaande ITC-technologie (Intelligence Targeting Device) dat het mogelijk maakt om de actieve stoffen nauwkeurig af te leveren in de kern van de doelcel (fibroblast) om het metabolisme opnieuw te activeren.

GEBRUIK

Breng ’s ochtends en ‘s avonds aan op een gereinigd gezicht, de hals en decolleté als een serum. Vervolgens een passende LPG verzorgende crème aanbrengen. Geschikt voor alle huidtypes, werking gericht op de rijpere huid.

Deze innovatieve formule bevat een zeer hoge dosering actieve werkstoffen. Het verfijnt en biedt direct comfort, speciaal voor de rijpere en veeleisende huid. Zorgt voor een stralende, egale teint door de micro-parelextracten.

Prijs:  €120,00

Soin Anti-Âge Régénération Cellulaire

Voedt de huid voor een intens comfort
Regenereert een optimale stevigheid
Verfijnt de huidtextuur
Anti-rimpels

ACTIEVE BESTANDDELEN

16% LPG® Premium complex

WERKING

Een nieuwe generatie van verzorging voor hogere, onmiddellijke en blijvende anti-aging correctie. Het innovatieve premium complex onthult een ongelooflijk soepele, zachte en afgeronde huid de hele dag lang. Glad, mat, stralend; de huid is nog nooit zo natuurlijk mooi geweest.
Paraben-vrij, phénoxyéthanol-vrij,

GEBRUIK

‘ ‘s Morgens en ‘s avonds aanbrengen op het gezicht, hals en décolleté, na het aanbrengen van het Anti-aging Renewal Serum.

Voornamelijk aanbevolen voor een mature huid, in combinatie met het  Sérum Anti-Age Régénération cellulaire en de Soin Contour Yeux Lèvres.

TEXTUUR

De fijne en creme-achtige emulsie geeft een echt gevoel van zachtheid en biedt instant comfort. Het dringt zachtjes in de huid voor een frisse en fluweelzachte touch.

Prijs:  €115,00

Soin Contour Yeux & Lèvres

Lift de bovenste oogleden
Maakt rimpels en kraaienpootjes gladder
Vlakt wallen en kringen af
Intensieve hydratatie en versteviging
Goed behoud van make-up op de ogen en de lippen

ACTIEVE BESTANDDELEN

30 % van het complex van exclusieve en ultrakrachtige actieve bestanddelen van de celregeneratie LPG®.

WERKING

De bevorderende werking van het Anti-aging renewal serum, de nieuwe Eye and lip contour cream, in een kostbare goudkleurige pen, bevat 30 % van het complex van exclusieve en ultrakrachtige actieve bestanddelen van de celregeneratie LPG®. De formule bevat ook peptiden die samenwerken voor een krachtige doeltreffendheid tegen rimpels en de veerkracht en elasticiteit van de huid verbeteren alsook een intens, snel en langdurig hydraterend complex op basis van hyaluronzuur.

– Strijkt lijntjes en rimpels glad
– Lift het bovenste ooglid
– Gaat donkere kringen en gezwollen ogen tegen
– Hydrateert en verstevigt intensief
–  Fixeert oog en lip make-up

GEBRUIK

‘s Ochtends en ‘s avonds met gladstrijkende bewegingen naar buiten toe aanbrengen op de contouren, met behulp van de applicator, tot volledige indringing van het product. Het metalen uiteinde, vervaardigd uit innovatief, goed schuivend en koel materiaal zorgt voor een hygiënische en nauwkeurige applicatie met een onmiddellijk ontstoppend effect. Door deze nieuwe technologie wordt met een eenvoudige druk de gewenste dosis formule vrijgegeven.

TEXTUUR

Rijke en kostbare textuur voor een zachte, fluweelachtige en stralende huid.

Prijs:  €60,00

Nutricosmetica

Ontdek de endermologie® nutri-cosmetica. Het unieke gamma die voortvloeit uit enderrmologi

Sinds 30 jaaar is LPG SYTEMS expert in de mechanismen van de huid en heeft nu een lijn nutricosmetica ontwikkeld die aan de verwachtingen van vrouwen voldoet: anti-aging, slankheid, anti-cellulite en welzijn.

De beste van elk ingredient in een nomade dosis :
high-tech formules
concentratie van natuurlijke producten
express kuur van 14 dagen
Functionele en overal mee te nemen verpakking.

Concentré Eclat & Anti-âge Express J14

Gezonde huid
Anti-oxydante eigenschappen
Beschermt de huidcellen tegen het verouderingsproces

Dé aanvulling voor een perfecte huid!

ACTIEVE BESTANDDELEN

Een cocktail van voedingsstoffen die de huid voorziet van de nodige middelen voor het behoud van een vitale en stevige huid.

Myrobalanen; Astragalus; Coenzym Q10; Hyaluronzuur; Vitamine E; Wortelsap; Zeewier collageen; Selenium.

WERKING

Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten, optimaliseert deze formule het effect van endermologie. De natuurlijke schoonheid van elke vrouw onthullen.

Na 14 dagen krijgt de huid een gezonde gloed en oogt ze strakker. Dag na dag verstevigt de huid zich en verdwijnen mogelijke rimpels.

Door de activatie van de melanine productie activeert deze cocktail het natuurlijke proces van huidpigmentatie en blijft uw zomerteint langer intact.

GEBRUIK

1 dosis per dag, puur of aangelengd, gedurende 14 dagen. ‘s Morgens in te nemen.

Goed schudden voor gebruik. De dosis openen door te drukken met je vinger.

Prijs:  €50,00

14-Day Express Slimming Concentrate (navulling)

Vetverbranding
Verlies in centimeters
Bevordert de verwijdering van overtollig water om de huid glad te maken

WERKING

Het Express slimming concentrate* J14, ontwikkeld door LPG-experts, is een formule op basis van 5 planten die een synergie van acties bieden, aangevuld door cafeïne en L-carnitine.

Een praktische 14-daagse kuur voor optimaal resultaat en die makkelijk mee te nemen is. Het drankje bevat een plantaardige formule met ingrediënten die elkaar versterken en aanvullen. De formule geeft een boost aan het metabolisme en weet afvalstoffen en vocht te elimineren en af te voeren.

ACTIEVE BESTANDDELEN

Extracten van zwarte bes, es, kola, vlierbes, groene thee, L-carnitine en cafeïne

GEBRUIK

Neem een dosis per dag, puur of verdund. Schud goed en open de dosis met één druk van de duim, wat het risico op scheuren vermindert. Innemen bij een maaltijd. Niet geschikt voor kinderen, tieners, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Het Express Slimming Concentrate* J14 kan perfect worden bewaard in dosissen voor eenmalig gebruik in onbreekbaar plastic en het is handig, gebruiksvriendelijk en u kunt het overal mee naartoe nemen.

Lekkere smaak (sinaasappel/perzik)

Prijs per set: €50,00


BIO SLANKHEID THEE EXPRESS D14

Gewichtsverlies
Vetverbrander
Drainage en vertering

WERKING

De THE BIO MINCEUR EXPRESS J14 LPG is een subtiele samenstelling van planten, biologisch fruit en groenten die erkend zijn voor hun slankheids deugden.  Op een inteligente manier geselecteerd zijn deze kwaliteitsingredienten perfect gedoseerd om aan deze thee de LPG werkzaamheid mee te geven. Heerlijke frisse kruidenthee van 100% biologische ingredienten. Een 14 dagen programma, 2 maal per dag.

ACTIEVE BESTANDDELEN

Gemengde biologische ingredienten en extracten in Frankrijk samengesteld. :
groene thee 16%, venkel 14 %, zachte munt 14 % pepermunt 11 %, gember 10 %,
brandnetel 8%, kaneel 7%, guarana 5%, citroen 5%, citroenaroma 10%

GEBRUIK

Om te genieten van de smaak, het zakje 3 a 5 minuten in het warm water laten drenken.  2 zakjes per dag gedurende 14 dagen. Stimuleert gewichtsverlies, vetverbranding, vochteliminatie, spijsvertering en het remt de lekkere trek.

Behoudt naast het drinken van de thee evenwichtige voeding en fysieke activiteit is gewenst. Kuur mag herhaald worden!

Prijs:  €30,00

SOS Cheat Meal Control 28 sticks

Absorbeert suikers en vetten
Helpt de bloedsuikerspiegel onder contrôle te houden
Hulp bij gewichtscontrole

WERKING

Beperk je de opname van vet en suiker met de LPG SOS FAT & SUGAR CONTROL. Neem 15-30 minuten na een zware maaltijd (Barbecue, verjaardag, kerst, etc.) in en behoudt uw gewicht!

Dankzij de neutraliserende werking van deze twee superfoods, houdt de SOS PETITS ECARTS LPG® – sensor het vet en de suikers vast. Deze deeltjes worden vervolgens door het lichaam verwijderd en niet opgeslagen:

> STEKELIGE VIJG: absorbeert suikers en vetten, helpt de bloedsuikerspiegel onder controle te houden en helpt het gewicht te beheersen.
> CURCUMA: voorkomt de opeenhoping van vet en vergemakkelijkt de voorraadafbraak door de lever.

ACTIEVE BESTANDDELEN

28 reepjes van 3 g, citroen-gember aroma. Geen bewaarmiddelen, geen suiker en geen kunstmatige smaakstoffen.

Stokje stekelige vijg (1600mg / stick), inuline cichorei, natuurlijke aroma’s, zuurteregelaar: natriumbicarbonaat, geconcentreerd sinaasappelsap poeder, droog extract van kurkuma
wortelstok (inclusief curcuminoïden 57 mg / stick), zoetstof: steviolglycosiden, middellange keten triglyceriden, gemberpoeder.

GEBRUIK

Stickje met 3 g poeder om 15 tot 30 minuten na de maaltijd te nemen. Hetzij om beetje bij beetje op de tong te laten smelten, of om te verdunnen in 100 ml water, of om direct met een voedsel te mengen. Om snel na de bereiding te nemen.

 • Vermindert de absorptie van vetzuren met 28%
 • 27% van de vetten geëlimineerd door het lichaam

Maakt het mogelijk om uw figuur en gewicht te behouden, zonder te diëten!

Prijs:  €50,00