Mesotherapie gezicht / Skinbooster

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Gesloten
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?

Skinbooster

Mesotherapie voor het gezicht is bedoeld om de huid in betere conditie te brengen. Naarmate we ouder worden, neemt de conditie van de huid af. Dit komt deels door natuurlijke factoren, zo daalt de hoeveelheid hyaluronzuur bij iedereen na het dertigste jaar, maar deels komt het ook door erfelijke factoren en omgevingsfactoren. Erfelijk is bijvoorbeeld hoe snel de hoeveelheid hyaluronzuur daalt en omgevingsfactoren zijn bijvoorbeeld, hoeveel iemand in de zon heeft gezeten, of iemand rookt, welke huidverzorging is gebruikt en of de omgeving erg (milieu)vervuild is. Dit alles heeft invloed op de huid. De huid wordt stugger, minder elastisch, grauw en ontsierd met rimpeltjes en plooien door vochtte kort. Natuurlijk is het beste om altijd via goede huidverzorging er voor te zorgen dat uw huid in betere conditie blijft. Kijk maar eens naar de mensen die altijd ongezond eten, dat tekent zich af aan de huid van die mensen. Maar soms is dit alles niet voldoende en willen we de huid toch weer in betere conditie brengen, daarvoor is er nu de mesotherapie.

Hyaluronzuur

Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van veroudering van de huid. De eerste signalen zijn microrimpels en veranderingen in huidtextuur die gepaard gaan met verlies van stevigheid en uitstraling. Om de zichtbare tekenen van dit verouderingsproces te voorkomen of te bestrijden is aanvulling, c.q. behandeling met hyaluronzuur een aanrader. Hyaluronzuur is het natuurlijke bestanddeel van de huid dat voor hydratatie zorgt en daarom ook de basis (non-crosslinkt en van biotechnische oorsprong) van  Skinboosters. Aanvulling met een specifiek biorevitalisatiecomplex helpt de huid te voeden of te verstrakken of te stimuleren.

Wanneer is dit iets voor mij?
  • Deze behandeling is ideaal als regelmatige verzorging bij een doffe, slappe of rijpere huid
  • Mesotherapie behandelt de huid tot in de diepte, waar de anti-verouderingscremes niet kunnen geraken.
  • De doeltreffendheid van deze behandeling is rechtstreeks gelinkt met de hoge concentratie aan medische actieve stoffen. Cremes kunnen deze stoffen niet bewaren
  • De mesotherapie gaat dus een flinke stap verder dan de klassieke uitwendige verzorgingen op gebied van veroudering , verslapping, hydratatie en soepelheid.

Na de behandeling

Na de behandeling ontstaat er een lichte roodheid van het behandelde gebied. Uw huid kan wat strak aanvoelen. U kunt in nagenoeg de meeste gevallen uw werkzaamheden de volgende dag gewoon weer voortzetten. Na de behandeling mag u uw huid behandelen met een huidverzorgend product.

Adviseer de patiënt om geen make-up gedurende 12 uur  na een behandeling. Voorkom blootstelling aan de zon, UV stralen of gel. Maak geen gebruik van de sauna gedurende 7 dagen na de behandeling.

Risico’s en complicaties

Aan deze behandeling zijn nagenoeg geen risico’s verbonden. Alleen lichaamseigen stoffen worden ingebracht. Wanneer tijdens de behandeling een oppervlakkig bloedvaatje wordt aangeprikt kan er een klein bloeduitstortinkje ontstaan dat meestal snel weer is verdwenen.

Duurzaamheid van het resultaat

foto1

Aangezien de stoffen die worden ingebracht ook weer worden afgebroken door het lichaam is er geen permanent resultaat te boeken. Wilt u de huidveroudering tegengaan of dit in plaats van een gezichtsbehandeling doen dan kan 1 behandeling al genoeg zijn. Heeft u huidveroudering zoals rimpels, een vochtarme huid en/of volumeverlies, dan wordt een kuur van 3 tot 5 behandelingen geadviseerd. Na een kuur wordt 1 behandeling in de 3 tot 6 maanden geadviseerd om het resultaat vast te houden.

Prijzen
  • Skinbooster met hyaluroonzuur………………....... v.a € 200,00
  • Skinbooster met hyaluroonzuur + vitamine.......€ 200,00
  • Skinbooster met peptide.................................................€ 180,00
  • Skinbooster met COLLAGEEN gezicht + hals + decolleté/ handen .....€300,00

Boek Online

Direct een afspraak maken?
Bel naar
06-31276646
Wilt u meer informatie? mail naar
info@drbodycontour.nl

boek online