Meso Huidverstrakking

Maak een afspraak

+7 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?

Welke vorm van Mesotherapie er wordt gegeven wordt bepaald aan de hand van een analyse van de huidconditie. Naar aanleiding van deze analyse stellen we een op maat gemaakt programma samen, bestaande uit actieve vitamines, aminozuren, collageen en hyaluronzuur. Deze werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door rimpels van binnenuit op te vullen, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid. De Mesogun kan perfect worden ingesteld op het huidtype en de rimpeldiepte en dosering van het in te brengen product.

Bij Meso lifting wordt onder andere hoge concentraties van de actieve stoffen in de huid ingebracht. Hyaluronzuur is een actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid. Daarnaast zet hyaluronzuur het bindweefsel aan tot het activeren van fibroblasten, (cellen die collageen en elastine produceren). Met nieuw collageen en elastine wordt uw huid weer soepeler en elastischer zodat je er jeugdiger uitziet. Naast hyaluronzuur worden voor de huid belangrijke vitamine en mineralen gebruikt als ook antioxidanten die de collageenvorming en de microcirculatie binnenin het weefsel weer op orde brengen. Zodoende wordt huidveroudering tegengegaan en de cel activiteit gestimuleerd en biedt de sterkte liftend effect.

UW KAAKLIJN VERSTRAKKEN EN VERSTEVIGEN

Naarmate we ouder worden, verslapt niet alleen onze huid, ook de botstructuur verandert. En dat heeft zijn uitwerking op de kaaklijn. De wangen zakken wat uit en het gezicht verliest zijn oorspronkelijke, mooie V-vorm. Een injectable behandeling kan dit goed oplossen. Door een peptide in te spuiten, kunnen we uw kaaklijn verstevigen en verstrakken en de contouren herstellen.

SCULPTUUREFFECT

De eerste invasieve sculptuureffect behandeling voor het gezicht ( dubbel kin) , met vet afbrekend effect en voor gelijktijdige lifting en herstel van de teint. Actieve ingredinten en biologisch gesynthetiseerde peptiden dringen diep door in de huidlagen, en gaan zo vetopslag in gezicht en hals en opkomende onderkinnen krachtig tegen.

BEHANDEL ZONES:

-Gelat/-Nek/ -Decolleté/ -Dubbel kin/ -Handen/ -Buitenkant bovenbenen/ -Binnenkant armen /-Buik

BEHANDELPROTOCOL

KUUR van 4 -6 behandelingen om 7-10 dagen. Onderhoud: herhaal protocol na 6-8 maanden of  iedere 6-8 weken te komen voor een losse behandeling

PRIJZEN

Losse behandeling is € 125,00

Kuur van 4 behandelingen zonder créme  …………….............................€ 460,00

Kuur van 4 behandelingen  met Firming V-Shaping créme...….€ 530,00

Kuur van 4 behandelingen met Tensing Firming créme…………...€ 530,00

Boek online

Direct een afspraak maken?
Bel naar
06-31276646
Wilt u meer informatie? mail naar
info@drbodycontour.nl

boek online